Sistemul cardiovascular (119)

Sortare dupa
Anghinarea face parte din familia Asteraceae, fiind una dintre cele mai vechi plante cunoscute din istoria umanitatii. Originara din Etiopia, planta a fost adusa in Europa de Sud, traversand Egiptul Antic, unde a fost consemnata in desenele vechilor civilizatii.
Varixinal este un supliment alimentar cu efect benefic pentru sanatatea circulatiei venoase datorita extractului de castan salbatic si vitaminei C.
Coenzima Q10 de la Alevia este de origine japoneza, de la liderul mondial in productia de coenzima Q10 – compania Kaneka – cea mai amplu testata, de incredere si de inalta calitate coenzima Q10 din lume.Coenzima Q10 este prezenta in special in celulele inimii, ficatului si creierului.
Acest produs se recomanda dupa varsta de 50 de ani, pentru a imbunatati circulatia sangelui, revigora si revitaliza organismul.
Ginkana Ginkgo Biloba are o influenta pozitiva crescuta asupra circulatiei sanguine si vaselor de sange, contribuind la marirea fluxului de sange spre creier si extremitatile membrelor.
Ginkgo biloba sustine circulatia sangvina de la nivelul creierului pana la cel al extremitatilor.
Extractul gemoterapic este obţinut din mlădiţe proaspete de *Păducel (Crataegus oxyacantha) prelucrate conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic.
Ganoderma este un energizant eficient, recomandat pentru normalizarea procesului de diviziune celulara si functionarea normala a circulatiei cerebrale si periferice.
Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Castan salbatic si Castan comestibil. Ajuta la imbunatatirea circulatiei venoase si limfatice.
Protejeaza sanatatea inimii, contribuie la functionarea normala a aparatului cardiovascular si-l sustine in perioade de stres, mentine in limite normale ritmul cardiac si tensiunea arteriala.
Ceaiul de paducel sustine sanatatea aparatului cardiovascular. Ajuta la reglarea ritmului cardiac si la functionarea sistemului neurovegetativ. Ajuta
Mentine coagularea sanguina, ritmul cardiac, tensiunea arteriale si concentratia colesterolului si a trigliceridelor din sange, in limite normale.
Ceaiul pentru tensiune Fares contribuie la moderarea valorilor tensiunii arteriale. Ajuta la calmarea starilor de agitatie nervoasa si stres. Sustine
Uleiul contine substante esentiale pentru organism, avand numeroase proprietati terapeutice.
Produsul este recomandat pentru mentinerea tensiunii arteriale in limite normale, normalizarea circulatiei periferice si cerebrale, sustine secretia si eliminarea bilei si combate spasmele intestinale.
Ceaiul de paducel sustine sanatatea aparatului cardiovascular. Ajuta la reglarea ritmului cardiac si la functionarea sistemului neurovegetativ. Ajuta
Coenzima Q10 Forte se foloseste in afectiunile cardiovasculare, creste forta de contractie a inimii si este un adjuvant eficient conceput cu scopul de a sustine functiile aparatului cardiovascular.
Ceaiul reprezinta o combinatie unica de plante, recomandata pentru mentinerea sanatatii venelor.
Tonicul cardiac este un produs natural recomandat pentru mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular.
Tinctura sprijina mentinerea sanatatii sistemului osteo-articular, are efect carminativ, este stimulent al secretiilor gastrice si al circulatiei periferice. Aceasta favorizeaza cresterea parului si mentine sanatatea scalpului.
Ajuta la mentinerea unei tensiuni arteriale normale, sustine sanatatea sistemului cardiovascular.
Imbunatateste fluxul coronarian, tonusul si functia cardiaca.
HerboTensin (Reglator al tensiunii) tinctura este un produs natural care ajuta la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale.
Regenerant al celulei hepatice, detoxifiant si antioxidant, tincuta este recomandata pentru mentinerea sanatatii hepatice.
Normocolesterol, extract fara alcool, este un produs natural care ajuta la mentinerea colesterolului si a trigliceridelor in limite normale.
Tonicul venos este un produs natural recomandat pentru mentinerea sanatatii venelor.
Sistemul cardiovascular

Sistemul cardiovascular

Produse naturiste pentru sistemul cardiovascular