Acid Alpha Lipoic 250mg, 60 capsule, Zenyth

Suplimente alimentare

Brand: ZENYTH
In stoc
54,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Acid Alpha Lipoic 250mg, 60 capsule, Zenyth

17538532

Acidul Alpha Lipoic este un supliment alimentar recomandat ca antioxidant metabolic cu rol in mentinerea functionarii optime a sistemului nervos, a activitatii cerebrale si a sistemului cardiovascular.

Proprietati:

- Acidul alfa lipoic (acid tioctic) este o substanta care se gaseste in mod natural in organism, fiind implicata in metabolismul energetic al proteinelor, carbohidratilor si grasimilor, având o puternica actiune antioxidanta.

- Ajuta la protejarea celulelor si tesuturilor organismului de atacul radicalilor liberi, la imbunatatirea functiei endoteliale si a fluxului sangvin la nivel cerebral, cardiac si periferic.

- Contribuie la mentinerea greutatii corporale normale, normalizeaza nivelul utilizarii oxigenului in muschi si mentine un tonus general ridicat.

- Are rol esential in procesele biochimice de producere a energiei in mitocondrii, crescând productia de ATP (adenozin trifosfat).

- Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici.

Ingrediente: Faina de orez (agent de incarcare natural), acid alfa lipoic (acid tioctic) 250mg, capsule din gelatina.

Mod de administrare:

- Cura de intretinere: 1 capsula pe zi, de preferinta in timpul mesei.

- Cura intensiva: 2 capsule pe zi sau conform recomandarii medicului.

- Spre deosebire de alti antioxidanti, care sunt solubili doar in apa (cum ar fi vitamina C) sau doar in grasimi  (cum ar fi vitamina E), acidul alfa lipoic este solubil atât in apa, cât si in grasimi, proprietate care-i determina cresterea capacitatii antioxidante.

Avertizari:

- Se recomanda consultul medicului in cazul asocierii cu medicatia hipoglicemianta (inclusiv insulina) sau chimioterapia.

- A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor care iau antidepresive sau care sufera de afectiuni hepatice sau fenilcetonurie.

Forma de prezentare: 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.05.2021