Formula pentru sanatatea creierului, 60 comprimate, GNC

Suplimente alimentare

In stoc

205.99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Formula de sanatate a creierului GNC Preventive Nutrition® este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Beneficii:

1. Sustinerea functiilor cerebrale:
- Contine nutrienti cheie, inclusiv huperzina, tirozina si colina pentru a promova functia de neurotransmitator sanatos.
- Fosfatidilserina si formele premium de vitamine B-6 si B-12 adaugate, oferta suport pentru mentinerea sanatatii sistemului nervos.

2 .Suport pentru fluxul de sange si circulatie:
- Contine nutrienti premium pentru a sprijini fluxul de sange sanatos, care este esential pentru ochi sanatosi, inclusiv resVida® resveratrol, demonstrat clinic a imbunatati dilatarea vaselor de sange, si Ginkgo biloba, care sustine cresterea fluxului sanguin periferic.

3. Suport antioxidant.
- Ofera antioxidanti puternici, inclusiv luteina, astaxantina, turmeric, Bacopa monnieri, Ashwaganda si ghimbir, care lucreaza pentru a proteja celulele sanatoase de daunele oxidative cauzate de radicalii liberi.
- Forma superioara a luteinei in aceasta formula este demonstrata clinic de a avea 268% mai mare biodisponibilitate decat luteina obisnuita.

4. Vitaminele B si stimularea creierului.
Pentru a studia modul in care acidul folic si vitamina B12 afecteaza functia creierului, cercetatorii au selectat aleatoriu 909 adulti in varsta cu simptome de depresie, pentru a primi un supliment de 400 mcg de acid folic si 100 mcg de vitamina B12 sau un placebo (fara vitamine). Comparativ cu grupul nu a luat acid folic si vitamina B12, anumite masuri ale functiei de gandire s-au imbunatatit in mod semnificativ la cei care au primit suplimente: scorul general al functiei cognitive, memoria imediata, care este capacitatea de a aminti cantitati mici de informatii timp de cateva secunde pana la minute, memoria intarziata, care este capacitatea de a aminti evenimente sau informatii, dupa un interval de timp sau din trecut.
Colina mentine integritatea structurala a memebranelor celulare pentru ca participa la sinteaza fosfolipidelor, fosfatidilcolinei si sfingomielinei, componente esentiale ale membranelor, care contribuie la transmiterea impulsurilor nervoase. Colina este precursor pentru acetilcolina, neurotransmitator important, implicat in controlul musculaturii, al memoriei si a altor functii.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati zilnic 2 tablete, in timpul mesei.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Data ultimei actualizari 16.10.2020