Suplimente alimentare

Vitamina C Forte 400mg, 120 capsule, Herbagetica

49,49 Lei

Pret / BUC: 49,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vitamina C Forte 400mg, 120 capsule, Herbagetica

652355386

Vitamina C Forte de la Herbagetica livreaza intr-o singura capsula 400mg de extract standardizat in Vitamina C naturala, asigurand 85% din necesarul zilnic de Vitamina C livrat intr-o formula naturala. Comparativ cu alte produse, Vitamina C Forte nu contine elemente de sinteza, indulcitori sau arome.

Proprietati:

- Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, creste actiunea celulelor imunitare impotriva celor anormale, reduce infectiile virale si bacteriene.

- Reduce simptomele gripale, ajuta la minimizarea alergiilor, reduce nivelurile crescute de histamina din organism, reducere inflamatiile articulare crescand mobilitatea.

- Ajuta la functionarea normala a sistemului cardiac, reduce riscul de aparitie a trombozei, regleaza tensiunea arteriala, mentine concentratia normala de fier in organism.

- Creste rata de absorbtie a fierului la nivel intestinal, stimuleaza productia de colagen, mentine valorile normale de glucoza si colesterol in sange.

- Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, fizic si psihic si ajuta la regenerarea formei reduse a vitaminei E.

Compozitie: Extract 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra) standardizat cu 17% Vitamina C naturala nativa (furnizand 68mg Vitamina C naturala nativa - 85% VNR*) - 400mg.

Mod de administrare: 2-3 capsule pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 capsule      

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.07.2021