Gel spumant ABC Derm, 1000ml, Bioderma

Produsul este temporar indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

54,99 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7492658

Aceasta crema nutritiva curata delicat si protejeaza pielea uscata, datorita bazei sale hranitoare, fara sapun, care contine agenti grasi utilizati in formulele traditionale „Cold Cream". Contine ingrediente bogate in acizi grasi esentiali: ulei de samburi de caisa si ceara de albine. ABCDerm Cold-Cream este creat in conformitate cu sistemul strict de valori din Carta ABCDerm.

Beneficii:

  • Doze optime si monitorizarea ingredientelor active;
  • Contine doar ingrediente sigure din punct de vedere dermatologic;
  • Toleranta cutanata si oculara foarte bune;
  • Parfum calmant.

Ingrediente: AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM CHLORIDE, PENTYLENE GLYCOL, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, LAURETH-2, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUM CITRATE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 501].

Mod de utilizare: aplicati ABCDerm Spumant pe piele si/sau parul umed, apoi clatiti bine cu apa si uscati cu grija.  Poate fi folosit la nou-nascuti, cu exceptia nou-nascutilor prematuri. Este conceput pentru a fi utilizat o data sau de doua ori pe zi, ori de cate ori este necesar.

Precautii: din motive de igiena, inchideti bine recipientul dupa utilizare.

Forma de prezentare: 1000ml.