Frumusete si ingrijire

Pasta de dinti ADS 712 cu 0,12% CHL, 75ml, Curasept

Gama: ADS
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
26,99 Lei

Pret / BUC: 26,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pasta de dinti ADS 712 cu 0,12% CHL, 75ml, Curasept

7520268

Datorita continutului de clorhexidina, pasta de dinti Curasept ADS 712 asigura protectie intensiva pentru gingiile iritate. Formula completata cu ADN-ul de sodiu actioneaza ca un bioactivator celular, stimuland repararea si refacerea functiilor fiziologice ale tesuturilor gingivale.Este ideala dupa interventiile chirurgicale si in tratamentul bolilor parodontale. Completarea perfecta pentru tratamentul cu apa de gura ADS cu clorhexidina.Contine formula patentata ADS® (Anti Discoloration System), care reduce in mare masura efectele secundare de patare a dintilor si mucoasei bucale si de pierdere a gustului.

Pasta de dinti nu contine alcool si nu are efect iritant cauzat de acesta.

Actioneaza intens impotriva placii dentare si protejeaza albul natural al dintilor.

Are un gust placut.

Nu contine Lauril Sulfat de Sodiu (SLS).

Mod de utilizare: Se recomanda ca aceasta pasta de dinti sa fie folosita in combinatie cu apa de gura cu clorhexidina CURASEPT, dupa interventiile chirurgicale sau ca pasta de dinti obisnuita, pentru uz zilnic, ori la indicatia medicului.

Forma de prezentare: 75ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021