Crema adeziva pentru sigilare, 40g, Corega

Igiena orala

Brand: COREGA

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

19,79 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7524587

Corega Max Sigilare este o crema adeziva care ofera fixare ferma a protezei dentare timp de 12 ore. Noul aplicator special conceput pentru precizie, permite aplicarea exacta a cantitatii potrivite de crema adeziva pe proteza dentara. Daca ai probleme cu deplasarea protezei dentare si patrunderea resturilor alimentare sub aceasta, Corega Max Sigilare este potrivita pentru tine.

Oferind confort si incredere la purtarea protezei, crema adeziva sigileaza spatiul dintre proteza si gingie, impiedicand proteza sa se miste in fata si in spate, in sus si in jos si in lateral, astfel incat sa fii fara griji intreaga zi. Corega Max Sigilare contine doi polimeri adezivi care absorb saliva si isi maresc volumul. Astfel, se creeaza o structura moale si flexibila 3D intre proteza dentara si tesutul gingival. Aceasta structura ofera o acoperire superioara a suprafetei* pentru a ajuta la impiedicarea patrunderii resturilor alimentare sub proteza dentara si pentru a asigura o fixare ferma si de durata a acesteia.

Beneficii:

 - Crema adeziva Corega Max Sigilare are un aplicator nou, special conceput pentru a facilita aplicarea unei cantitati precise de crema adeziva pe proteza dentara.
 - Este conceputa pentru a realiza sigilarea suprafetei dintre proteza dentara si gingie ajutand, astfel, la prevenirea patrunderii resturilor alimentare iritante sub proteza dentara si ofera, in acelasi timp, fixare solida a acesteia pe parcursul a 12 ore.

Mod de utilizare:

Curata si usuca proteza dentara inainte de aplicarea cremei adezive.

Pentru proteza inferioara aplica produsul intr-o banda lunga si continua, nu prea aproape de marginea protezei.

Pentru proteza superioara aplica produsul intr-o banda lunga si continua, nu prea aproape de marginea protezei, si, de asemenea, aplica 2 benzi mai scurte in mijlocul protezei.

Pentru proteze partiale, aplica produsul in doua benzi scurte. Apoi aplica proteza la locul ei, apasa ferm si musca timp de cateva secunde pentru a o fixa.

*comparativ cu utilizarea cremei adezive Corega Ultra Fixare Neutro, in teste de laborator.

Forma de prezentare: 40g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 01.06.2021