Dulciuri si gustari bio (19)

Sortare dupa
Mingile Bio de Ciocolata ale Ingerasilor Strengari, 30g, Sonnentor

Dieta si nutritie

Brand-ul Sonnentor are ca deviza “Unde bucuria creste in mod natural” si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.
4.99 Lei
Stoc epuizat
Bomboane Bio Ghimbir, 75g, Sonnentor

Dieta si nutritie

Brand-ul Sonnentor are ca deviza “  Unde bucuria creste in mod natural”  si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.
Biscuiti Bio cu zmeura, 175g, Longevita

Dieta si nutritie

Biscuitii bio cu zmeura sunt ideali atat pentru cei mici, atunci cand au nevoie de o gustare, de un pachetel la scoala, cat si pentru cei mari atunci cand au nevoie sa isi reincarce organismul cu energie in timpul serviciului.
10.89 Lei
Stoc epuizat
Ursuleti Bio Voie Buna - Ingerasii Strengari, 100g, Sonnentor

Dieta si nutritie

Brand-ul Sonnentor are ca deviza “ Unde bucuria creste in mod natural”  si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.
8.49 Lei
Stoc epuizat
Miere Bio Manuka (TA 25+), 140g, Sonnentor

Dieta si nutritie

Brand-ul Sonnentor are ca deviza “  Unde bucuria creste in mod natural”  si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.
Dulciuri si gustari bio

Dulciuri si gustari bio

Dulciuri si gustari BIO