Teste de sarcina si ovulatie (17)

Sortare dupa
Este un test immunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane in urina. Acest test de sarcina rapid, usor de folosit, este destinat utiliz
Testul de ovulatie Barza este un test rapid, care depisteaza prezenta hormonului luteinizat (LH) in urina, pentru a afla care este cea mai buna perioa
Testul de ovulatie este un dispozitiv de diagnosticare in vitro, potrivit pentru autotestare.
Dispozitiv de diagnosticare in vitro, potrivit pentru auto-testare.
Testul de sarcina Barza este un test rapid care depisteaza prezenta gonadotropinei corionice umane (hCG) in urina, inca din prima zi de intarziere a c
Testele de sarcina Hylann sunt concepute sa detecteze hormonul HCG, gonadotropina corionica umana, hormon secretat de placenta imediat ce embrionul incepe sa se implanteze in peretele uterului. Atat in studiile de laborator, cat si in cele clinice, testele de sarcina Hyllan au demonstrat o acuratete de peste 99%.
Sure Check -testul se poate folosi la orice ora din zi si din noapte inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual.-testul intrebuinteaza Gold Gel Reagent pt. obtinerea unui rezultat cat mai posibil.
Testul de sarcina caseta Hyllan este pentru autodiagnosticare in vitro, sistemul de marcaj facilitand interpretarea rezultatelor.
Detecteaza sarcina uterina sau extra-uterina, cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual.Mod de utilizare:   Scoate capacu
Testul de ovulatie ProFecund este un test rapid imunocro matografic (CIA) pentru determinarea calitativa a LH-ului in urina. In timpul testarii, proba de urina va reactiona cu conjugat colorat (anticorp monoclonal anti-LH), care a fost preuscat pe banda de test. Amestecul urca apoi prin capilaritate pe membrana cromatografica.
Se poate utiliza dupa doar 8 zile de la conceptie.Acest test este de doua ori mai sensibil decat testele de sarcina cu detectare devreme, oferind un r
Testul de sarcina Clasic STILOU Barza este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual. Testul poate fi utilizat in orice moment al zilei.
Testul de sarcina Barza este un test rapid care depisteaza prezenta gonadotropinei corionice umane (hCG) in urina, inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual, cu o acuratete de peste 99%.
Test de sarcina stilou Hyllan este indicat pentru autodiagnosticare in vitro, ce elimina etapa de colectare a urinei intr-un recipient, fiind dispozitivul cu cea mai simpla utilizare.
Oview® reprezinta un test de incredere si usor de efectuat pentru stabilirea celor mai fertile zile pentru conceptie – cand este cel mai probabil sa fiti in perioada de ovulatie. Testul de ovulatie
Detectare devreme si determinarea saptamanii, poate fi utilizat inainte de data la care ar fi trebuit sa inceapa menstruatia.
Testul de sarcina este rapid, depistand cu o precizie de 99,9% prezenta hCG (Human Chorionic Gonadotropin – Gonadotropina Corionica Umana), un hormon care apare in urina imediat dupa conceptie. Acest test este destinat numai diagnosticarii in vitro. Cutia contine un test de sarcina, ambalat in folie de aliminiu.
Teste de sarcina si ovulatie

Teste de sarcina si ovulatie

Greața, întârzierea menstruației, durerile de cap, amețelile și mărirea în volum a sânilor sunt semne care le fac pe femei să se gândească să facă un test de sarcină. 

Dacă te simți nepregătită pentru această experiență, ai așteptat mult timp să se întâmple sau este vorba chiar de prima ta sarcină, emotiile sunt perfect normale. Cel mai bun mod de a elimina toate îndoielile este să folosești un test de sarcină. Înainte de utilizare, este important să știi câteva lucruri despre acest produs, cum ar fi ce tipuri sunt disponibile pe piață, cum funcționează și când este cel mai bun moment pentru a le folosi.

Cum funcționează un test de sarcină?

Prezența unui hormon numit gonadotropină corionică umană (HCG) este măsurată printr-un test de sarcină. Când cantitatea acestui hormon este mai mică de 5,0 mUI/ml, un test de sarcină este negativ. Dacă nivelul HCG este mai mare sau echivalent cu 35 mlU/ml, testul de sarcină va fi pozitiv. Nivelul de HCG din urină este măsurat prin testele de sarcină la domiciliu. În funcție de tipul testului, rezultatul este obținut în cel mult 5 minute.

Ce tipuri de teste de sarcină există?

Există numeroase tipuri de teste de sarcină disponibile în farmacii: tip bandă, stilou, casetă sau cu afișaj digital. 

  • Test de sarcină tip bandă - rezultatul este afișat după aproximativ 3 minute. Acesta este un exemplu de test de sarcină ultrasensibil.
  • Test de sarcină tip casetă - are o rată de acuratețe de 99% și poate fi folosit din prima zi de întârziere a ciclului menstrual. Rezultatul este obținut în doar 3 minute.
  • Testul de sarcină tip stilou furnizează, de asemenea, un rezultat în aproximativ 3 minute. 
  • Test de sarcină digital - oferă un rezultat în câteva minute, fiind posibilă afișarea acestuia pe un ecran timp de 24 de ore. De asemenea, testele de acest tip oferă informații și despre cât de avansată este sarcina. 

Deși prospectul multor teste de sarcină menționează că pot fi folosite oricând în timpul zilei, dimineața este de fapt, momentul potrivit. Ginecologii recomandă efectuarea testului de sarcină la prima oră dimineața, când concentrația de HCG este cea mai mare. Dacă ți-ai făcut numeroase teste de sarcină și rezultatele par contradictorii sau dacă menstruatia întârzie și rezultatul testului este negativ, nu ezita să consulți un medic.