Teste ovulatie Oview, 5 bucati, Blue Cross

Cuplu si sex

In stoc
20,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

5364190

Oview® reprezinta un test de incredere si usor de efectuat pentru stabilirea celor mai fertile zile pentru conceptie – cand este cel mai probabil sa fiti in perioada de ovulatie. Testul de ovulatie surprinde cresterea rapida a concentratiei de hormon luteic(LH) in urina, moment care precede cu 24-48H ziua cea mai fertila din luna(ovulatia).

Procedura de testare incepe cu determinarea duratei ciclului dvs. menstrual(nr de zile din prima zi de sangerare menstruala pana in ziua dinaintea urmatoarei sangerari).Se consulta tabelul de pe prescriptia medicala.

Daca ciclul este mai scurt de 21 de zile sau mai lung de 38 se consulta medicul. Testul trebuie repetat 5 zile consecutiv sau pana la detectarea cresterii nivelului de LH in proba de urina(test pozitiv). Perioada optima de colectare a urinei este intre orele 10-20 cand hormonul luteic a ajuns in urina.

Urina se colecteaza in fiecare zi in acelasi moment al zilei, in cazul testelor repetate. Reduceti consumul de lichide cu 2h inainte de colectarea probei de urina, pentru a nu influenta rezultatele.

Mod de utilizare:

• Se scoate testul din plicul de plastic.
• Se scufunda testul in urina cu vf sagetii indreptat in joj pana la linia MAX Se scoate testul din urina dupa 5 secunde si de aseaza orizontal pe o suprafata uscata, curata si neabsorbanta.
• Se asteapta sa apara benzile colorate(cca 10 min).
• Nu cititi rezultatele dupa mai mult de 30 min.

Forma de prezentare: 5 benzi de testare

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 13.12.2020