Charcoal Activated (Carbune medicinal) 280 mg, 50 capsule, Secom

Suplimente alimentare

Brand: SECOM
In stoc
42,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Charcoal Activated (Carbune medicinal) 280 mg, 50 capsule, Secom

7506273

Suplimentul alimentar Charcoal Activated (Carbune medicinal) 280mg este un carbune medicinal activat, din nuca de cocos, ce ajuta la reducerea flatulentei, oferind suport in limitarea disconfortului abdominal.Suplimentul alimentar Charcoal Activated (Carbune medicinal) 280mg este un carbune medicinal activat, din nuca de cocos, ce ajuta la reducerea flatulentei, oferind suport in limitarea disconfortului abdominal.

Beneficii:

• reducerea flatulentei dupa consumul de alimente* (prin mecanism adsorbant, carbunele atrage la suprafata sa gazele de la nivelul tractului intestinal)
• echilibrarea tranzitului intestinal (prin mecanism adsorbant, carbunele atrage factorii perturbatori care pot cauza fluidificarea bolului fecal)

*Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei cantitati de 1g, cel putin cu 30 de minute inainte de masa si de 1g imediat dupa masa, conform Regulamentului (UE) 432/2012.

Mod de administrare: 2 capsule/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

• Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
• Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Compozitie (Per 2 capsule):

Carbune medicinal activat (din nuca de Cocos): 560 mg

Forma de prezentare: 50 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021