Suplimente alimentare

Herbolax, 30 tablete, Cosmopharm

3 la pret de 2 produse seectionate Biovene Achizitioneaza oricare 3 produse Biovene si platesti doar 2, exceptie face BIOVENE NEXT LASH SER TRATAMENT PENTRU GENE 6ML .Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
19,49 Lei

Pret / CPR: 0,65 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Herbolax, 30 tablete, Cosmopharm

1067005

Produsul contine extracte provenite din 3 plante care contribuie la sustinerea digestiei si la mentinerea sanatatii intestinale.

Beneficii:

  • ajuta la eliminarea gazelor si la reglarea tranzitului intestinal;

Ingrediente:  Capsula (660 mg/tb): pulbere din frunze de Senna (Senna alexandrina); celuloza microcristalina (agent de incarcare); extract din frunze de Senna (Cassia angustifolia) cu 20% sennoside; extract hidroalcoolic 4:1 din frunze de Cassia fistula; pulbere din fructe de Curmale-de-India/Tamarind (Tamarindus indica); saruri de magneziu ale acizilor grasi si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti); hipromeloza (agent de glazurare). Ingrediente principale: Senna/Senna Alexandrina (pulbere din frunze de Senna) - 325 mg; Senna (extract standardizat din frunze de Cassia Angustifolia cu 20% Sennoside 13mg) - 65 mg; Cassia fistula (extract standardizat 4:1 din frunze) - 25 mg; Tamarind/Tamarindus Indica (pulbere din fructe de Curmale-de-India) - 25 mg.

Mod de administrare: Adulti: 1 2 tablete de Herbolax seara, la culcare. Consumati 1-2 litri de lichide pe zi. O cutie de 10/30 tablete este suficienta pentru 10/30 zile.

Precautii: Cereti acordul medicului in administrarea suplimentelor alimentare. Nu depasiti doza maxima admisa de HERBOLAX®.

Forma de prezentare: Flacon de plastic cu 30 de tablete.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 03.08.2022