Total Calm Advance, 60 capsule, Secom

Suplimente alimentare

Brand: SECOM
In stoc
86,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17538971

Total Calm Advance este un supliment alimentar cu rol benefic in reducerea stresului, oboselii si in sustinerea relaxarii, concentrarii si bunei dispozitii.

Proprietati:

- Sustine reducerea stresului, a starii de neliniste si a iritabilitatii; datorita proprietatilor adaptogene favorizeaza cresterea capacitatii de adaptare a organismului la factori de stres fizic si psihic.

- Ofera suport in mentinerea confortului digestiv si in reducerea manifestarilor functionale asociate stresului temporar (ex. oboseala, dureri de cap, lipsa apetitului, scaderea performantei la locul de munca).

- Favorizeaza relaxarea si buna dispozitie prin sustinerea secretiei neurotransmitatorilor GABA, serotonina si dopamina, sustinand astfel si calitatea somnului.

- Sustine capacitatile mentale si fizice in caz de slabiciune, epuizare, oboseala, pierderea concentarii sau in timpul convalescentei prin proprietati tonice, ce ofera mai multa energie mentala si fizica.

- Sustine metabolismul energetic normal si reducerea oboselii sau a extenuarii.

- Sustine claritatatea mentala si a capacitatea de concentrare, memorare si invatare , inclusiv in caz de slabiciune, epuizare, oboseala si pierderea concentrarii.

- Mentine circulatia normala a sangelui, care este asociata cu performanta si reactivitatea creierului.

- Sustine functia normala a sistemului circulator, asigurand astfel aportul celular de oxigen si compusi nutritivi.

Ingrediente: Busuioc (Ocimum tenuiflorum) 200 mg (extract din parte aeriana), Roinita (Melissa officinalis) 200 mg, Lavanda (Lavandula angustifolia)(flori) 200 mg, Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus)(radacina) 200 mg, N-acetil L-carnitina 100 mg (HCL), Rhodiola (Rhodiola rosea) 100 mg (extract din radacina), L-Teanina 100 mg, Ginseng-american (Panax quinquefolius) 100 mg (radacina), Vitamina B12 500 mcg (metilcobalamina).

Mod de administrare: 2 capsule/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Avertizari: Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului. Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Forma de prezentare: 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.05.2021