Medicamente fara reteta

Reactin 10 mg, 7 capsule, McNeil Healthcare

13,49 Lei

Pret / CPS: 1,93 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Reactin 10 mg, 7 capsule, McNeil Healthcare

7518158

Pentru ameliorarea simptomelor nazale si oculare ale rinitei alergice sezoniere si perene. Pentru ameliorarea urticarieri cronice (urticarie idopatica cronica). Fiecare capsula contine diclorhidrat de cetrizina 10mg.

Reactin este un medicament antialergic.

Beneficii:

  • ameliorarea simptomelor nazale si oculare ale rinitei alergice sezoniera si perena.
  • pentru ameliorarea urticariei cronice (urticaria cronica idiopatica).

Ingrediente:
- Substanta activa este diclorhidrat de cetirizina. O capsula contine diclorhidrat de cetirizina 10 mg.
- Celelalte componente sunt: macrogol, hidroxid de potasiu 43% m/m, povidona, apa purificata, gelatina, sorbitol (E420), glicerol, lecitina, trigliceride cu lant mediu, cerneala de inscriptionare (propilenglicol, oxid negru de fer (E172), acetat de polivinil ftalat, macrogol si hidroxid de amoniu).

Contraindicatii:

Nu luati Reactin daca sunteti alergic la diclorhidrat de cetirizina, hidroxizina sau la derivati de piperazina (substante active inrudite din compozitia altor medicamente) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii: Inainte sa luati Reactin, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Sarcina si alaptarea: Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca sunteti gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, cereti sfatul medicului dumneavoasta sau al farmacistului inainte de a lua acest medicament. Similar altor medicamente, utilizarea Reactin trebuie evitata la gravide. Utilizarea accidentala a medicamentului de catre o gravida nu ar trebui sa produca efecte nocive asupra fatului. Cu toate acestea. Ca urmare, administrarea medicamentului trebuie intrerupta. Nu trebuie sa luati Reactin in timpul alaptarii, deoarece cetirizina se excreta in laptele matern.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Studiile clinice nu au evidentiat dovezi de afectare a atentiei,vigilentei si capacitatii de a conduce vehicule dupa administrarea de Reactin in doza recomandata, cu toate acestea se recomanda precautie atunci cand conduceti vehicule sau folositi utilaje.
Daca prezentati somnolenta ar trebui sa va abtineti sa conduceti vehicule, sa efectuati activitati potential periculoase sau sa folositi utilaje.
Nu trebuie sa depasiti doza recomandata daca intentionati sa conduceti, sa efectuatiactivitati potential periculoase sau sa folositi utilaje. Dupa administrare trebuie sa va urmariticu atentie raspunsul la medicament.

Mod de administrare: Luati intotdeauna acest medicament asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a recomandat medicul dumneavoastra sau farmacistul. Verificati cu medicul dumneavoastra sau farmacistul daca nu sunteti sigur.
Va rugam sa respectati aceste instructiuni, in caz contrar Reactin poate sa nu fie eficace in totalitate.
Capsulele trebuie inghitite cu o cantitate suficienta de lichid.

Doza recomandata este: Adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani: O capsula a 10 mg o data pe zi.

Durata tratamentului: Durata tratamentului depinde de tipul, durata si evolutia simptomelor dumneavoastra si este stabilita de catre medicul dumneavoastra.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale.

Atentionari: Cititi cu atentie si in intregime prospectul inainte de a incepe sa utilizati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.

Forma de prezentare: 7 capsule

 

 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.08.2022

Categorii de produse