Medicamente fara reteta

Panzcebil, 20 drajeuri, Biofarm

Brand: BIOFARM
15,99 Lei

Pret / DRJ: 0,80 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Panzcebil, 20 drajeuri, Biofarm

2137672

Panzcebil drajeuri gastrorezistente favorizeaza digestia proteinelor, glucidelor si lipidelor prin aport de enzime pancreatice, hemicelulaza si saruri biliare. Este indicat in tulburari de digestie datorate insuficientei secretorii a pancreasului exocrin, pancreatite cronice (inflamatie cronica a pancreasului), boala fibrochistica a pancreasului, dispepsii cu steatoree (scaune cu grasimi in cantitate mare), tulburari digestive prin exces alimentar, boala celiaca.

Compozitie: Pancreatina (200mg), bila de bovine (25mg), hemicelulaza (5mg), clorura de sodiu, carbonat de calciu (E170), amidon de porumb, carmeloza sodica 7HF, dioxid de siliciu coloidal anhidru, talc, acetoftalat de celuloza, propilenglicol, polisorbat 80, ulei de ricin, zahar, gelatina, dioxid de titan (E171), ceara carnauba micronizata.

Mod de utilizare:

- Utilizati intotdeauna Panzcebil exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

- Doza recomandata este de 1-2 drajeuri gastrorezistente de 3 ori pe zi, la sfarsitul meselor.

- Drajeurile gastrorezistente se inghit intregi, cu putina apa.

Nu utilizati Panzcebil:

- Daca sunteti alergic (hipersensibil) la substantele active (pancreatina de origine porcina sau bovina, bila de bovine sau hemicelulaza) sau la oricare dintre celelalte componente ale Panzcebil.

- Daca aveti pancreatita acuta sau un puseu de acutizare a pancreatitei cronice.

- Daca aveti o afectare grava a ficatului, insotita de icter (colorarea pielii si a mucoaselor in galben).

Forma de prezentare: Cutie cu 20 drajeuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.04.2021