Indulcitori (103)

Sortare dupa
Acadea fara zahar aroma de capsuni. Acadea pentru preventie dentara ce previne aparitia cariilor. Gust racoritor de capsuni
Siropul este obtinut din suc concentrat de curmale. Fructele sunt presate, trtate termic, apoi amestecul se filtreaza si se scade, pana ajunge la consistenta dorita.
Zaharul brun este o solutie optima pentru cei care isi doresc sa aleaga un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata, fiind 100% natural.
Solaris iti aduce acest zahar de cocos superior direct din Indonezia de la un producator cu traditie pentru a avea certitudinea unui gust excelent.
Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar).
Acest produs este obtinut prin prelucrarea trestiei de zahar prin standarde stricte, pentru a pastra nealterate calitatile naturale ale zaharului.
Zaharina este un inlocuitor al zaharului folosit in special de diabetici si de cei ce vor sa slabeasca. Se utilizeaza pentru indulcirea lichidelor: ceai, lapte, compot, cafea, sucuri de fructe.
Prin calitatile sale nutritive, este considerata un aliment de mare valoare in hrana oamenilor de toate varstele. Cristalizarea mierii este un proces natural, conferindu-i o garantie a calitatii
Zaharul de cocos este un indulcitor natural ce rezulta prin cristalizarea nectarului florilor cocotierului (Cocos nucifera).
El poate inlocui zaharul alb si poate fi utilizat la indulcirea bauturilor fierbinti (ceai si lapte) sau in retete de prajituri, budinci.
Fructoza este un produs destinat folosirii curente ca indulcitor, avand un gust dulce, mai bun decat zaharul si o putere de indulcire de 1, 5-2 ori mai mare decat a zaharului.
Zaharul Demerara este obtinut prin presarea tulpinilor trestiei de zahar, iar din sucul rezultat se elimina apa. Cristalele de zahar Demerara au textura crocanta si miros intens de caramel.
Zaharul brut nerafinat este obtinut din trestie de zahar de calitate superioara din Mauritius. El poate inlocui zaharul alb si poate fi utilizat la indulcirea bauturilor fierbinti (ceai si lapte) sau in retete de prajituri, budinci.
Miere naturala ecologica poliflora din flori de munte, cu zaharuri naturale usor asimilate de organism.
Mult Omega 3 si Omega 6 scaldat in miere, un coctail nutritiv absolut special. Semintele de canepa sunt decorticate, asimilate integral de organism continand: 30% proteine, 41% grasime si 15% carbohidrati.
Stevia rebaudiana este de 300 de ori mai dulce decat zaharul. Este acalorica si nu contine carbohidrati
Zaharul Muscovado are un continut ridicat si un gust intens de melasa.
Este un bun inlocuitor al zaharului rafinat.
Proprietatile curative ale bunatatilor din borcanase sunt veritabile suplimente alimentare.
Brand-ul Sonnentor are ca deviza “  Unde bucuria creste in mod natural”  si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.
Pe langa placerea simpla de a degusta un produs apicol savuros se spune in popor ca o bucata mica de fagure luata in gura, mestecata incet si inghitita, in fiecare dimineata, poate sa apere de boli infectioase, crescand rezistenta organismului si prevenind imbolnavirile, mai ales in sezonul rece sau in timp de epidemie.
Proprietatile curative ale bunatatilor din borcanase sunt veritabile suplimente alimentare.
Proprietatile curative ale bunatatilor din borcanase sunt veritabile suplimente alimentare.
Proprietatile curative ale bunatatilor din borcanase sunt veritabile suplimente alimentare.
Indulcitori

Indulcitori

Indulcitori naturali si artificiali