Este foarte bine primita de catre bebelusi si copii in procesul de dezvoltare, este indicat sa se foloseasca dupa recomandarea medicului. In mod obis
Zaharina este un inlocuitor al zaharului folosit in special de diabetici si de cei care vor sa slabeasca.
Se utilizeaza pentru indulcirea lichidelor de tipul ceai, lapte, compot, cafea.
Mult Omega 3 si Omega 6 scaldat in miere, un coctail nutritiv absolut special. Semintele de canepa sunt decorticate, asimilate integral de organism continand: 30% proteine, 41% grasime si 15% carbohidrati.
Proprietatile curative ale bunatatilor din borcanase sunt veritabile suplimente alimentare.
Miere cu goji: 100% Natural. Proprietatile curative ale bunatatilor din borcanase sunt veritabile suplimente alimentare.
Stevia rebaudiana este de 300 de ori mai dulce decat zaharul. Este acalorica si nu contine carbohidrati
Zaharul brut nerafinat este obtinut din trestie de zahar de calitate superioara din Mauritius. El poate inlocui zaharul alb si poate fi utilizat la indulcirea bauturilor fierbinti (ceai si lapte) sau in retete de prajituri, budinci.
Zaharul de cocos este un indulcitor natural ce rezulta prin cristalizarea nectarului florilor cocotierului (Cocos nucifera).
Acadea fara zahar aroma de capsuni. Acadea pentru preventie dentara ce previne aparitia cariilor. Gust racoritor de capsuni
Siropul de agave, dupa cum sugereaza si numele, este extras din agave, planta exotica care se cultiva sub soarele fierbinte al Mexicului. Promovat in vederea inlocuirii zaharurilor rafinate si cu un indice glicemic crescut, el este preferat de catre cei care tin o dieta raw-vegan pentru ca este considerat o alternativa naturala si nutritiva la zaharul super rafinat
Solaris iti aduce acest zahar de cocos superior direct din Indonezia de la un producator cu traditie pentru a avea certitudinea unui gust excelent.
Zaharina este un inlocuitor al zaharului folosit in special de diabetici si de cei ce vor sa slabeasca. Se utilizeaza pentru indulcirea lichidelor: ceai, lapte, compot, cafea, sucuri de fructe.
Fructoza este un produs destinat folosirii curente ca indulcitor, avand un gust dulce, mai bun decat zaharul si o putere de indulcire de 1, 5-2 ori mai mare decat a zaharului.
Proprietatile curative ale bunatatilor din borcanase sunt veritabile suplimente alimentare.
Folosindu-se de calitatile unice ale laptisorului de matca, suplimentul alimentar este destinat atat prevenirii unor afectiuni, dar in primul rand intaririi imunitatii.
Poate fi folosit la indulcirea cafelei, a ceaiului sau poate inlocui zaharul in deserturi.
Zaharul Demerara este obtinut prin presarea tulpinilor trestiei de zahar, iar din sucul rezultat se elimina apa. Cristalele de zahar Demerara au textura crocanta si miros intens de caramel.
Zaharul brun este o solutie optima pentru cei care isi doresc sa aleaga un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata, fiind 100% natural.
El poate inlocui zaharul alb si poate fi utilizat la indulcirea bauturilor fierbinti (ceai si lapte) sau in retete de prajituri, budinci.
Pe langa placerea simpla de a degusta un produs apicol savuros se spune in popor ca o bucata mica de fagure luata in gura, mestecata incet si inghitita, in fiecare dimineata, poate sa apere de boli infectioase, crescand rezistenta organismului si prevenind imbolnavirile, mai ales in sezonul rece sau in timp de epidemie.
Indulcitor de ultima generatie obtinut din extract, de inalta puritate, din frunze de Stevia Rebaudiana si eritritol (obtinut din porumb)
Indulcitor lichid cu extract de stevia este un produs recomandat persoanelor cu diabet si in alimentatia cu consum caloric redus.
Prin calitatile sale nutritive, este considerata un aliment de mare valoare in hrana oamenilor de toate varstele. Cristalizarea mierii este un proces natural, conferindu-i o garantie a calitatii
Proprietatile curative ale bunatatilor din borcanase sunt veritabile suplimente alimentare.
Proprietatile curative ale bunatatilor din borcanase sunt veritabile suplimente alimentare.