Siropul de agave, dupa cum sugereaza si numele, este extras din agave, planta exotica care se cultiva sub soarele fierbinte al Mexicului. Promovat in vederea inlocuirii zaharurilor rafinate si cu un indice glicemic crescut, el este preferat de catre cei care tin o dieta raw-vegan pentru ca este considerat o alternativa naturala si nutritiva la zaharul super rafinat, precum si de catre persoanele care sufera de diabet, tocmai pentru indicele sau glicemic (continutul de glucoza) scazut.
A aparut pe piata pe la inceputul anilor ’90 fiind promovat ca indulcitor natural cu indice glicemic scazut, cu calitati nutritionale deosebite, cu o putere de indulcire 100% naturala si cu un gust neutru. Siropul nu contine zahar adaugat, este de post, vegan si vegetarian.
Ambalajul permite o usoara manevrare si utilizare a produsului.
Beneficii:
- Contine zaharuri sanatoase;
- Un bun inlocuitor al zaharului rafinat;
Compozitie: Siropul se obtine prin presarea miezului plantei de agava. Din sucul rezultat se evapora o parte din apa, devenind mai concentrat. Are un continut ridicat de fructoza, un gust mai pronuntat decat al zaharului si un indice glicemic mai mic.
Cum se consuma: Este folosit la indulcirea cafelei, a ceaiului si poate inlocui zaharul in deserturile pregatite in bucataria ta.
Recomandari: Siropul de agave este recomandat ca inlocuitor pentru zaharul obisnuit, fiind indicat si diabeticilor.
Forma de prezentare: Flacon 170ml