Aparatura medicala

Glucometru One Touch Select Plus felxibil, Lifescan

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

69,99 Lei

Pret / BUC: 69,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Glucometru One Touch Select Plus felxibil, Lifescan

7517997

Glucometrele OneTouch Select Plus Flex pentru determinarea glucozei din sange fac testarea usoara, oferindu-va rapid informatiile de care aveti nevoie.
Datorita tehnologiei si rezultatelor pe care le obtineti, glucometru OneTouch® va poate ajuta pe dumneavoastra si pe medicul dumneavoastra sa luati cele mai bune decizii cu privire la sanatatea dumneavoastra.

Noile standarde internationale pentru monitorizarea glicemiei din sangele capilar cu ajutorul glucometrelor au intrat in vigoare in 2016.
Glucometrele din gama OneTouch Select Plus respecta deja cu doi ani inaintea acestui termen.
Acestea va ofera o oportunitate unica de a va simplifica testarea, cu noi caracteristici pentru acces rapid si usor la informatii exacte.

ColourSure technology

Va ajuta sa vizualizati rapid daca glicemia masurata este scazuta, normala sau crescuta in functie de tinta terapeutica stabilita cu medicul dumneavoastra.

Mod de utilizare: ecranul mare permite vizualizarea rapida a masuratorilor efectuate. Compact, subtire si mic de dimensiuni permite utilizarea sa eficienta in orice conditii.

 

Mod de prezentare: 

  • Glucometru OneTouch Select Plus Flex;
  • Intepator Pentru Ace;
  • 10 Teste de Glicemie OneTouch Select Plus;
  • 10 Ace Sterile OneTouch Delica;
  • Borseta;
  • Manual de utilizare in Limba Romana.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021