Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamin C Imuno Akut, 30 capsule

3 la pret de 2 Cumpara orice combinatie de 3 produse Dr. Max selectionate si platesti doar 2. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
29,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr.Max Vitamin C Imuno Akut, 30 capsule

652368165

Produsul este o combinatie de vitamina C in concentratie mare, zinc si extract de echinaceea, cu o tehnologie speciala de eliberare treptata.

Proprietati:

  • Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitat  si a celui nervos si la reducerea oboselii si extenuarii.
  • Zincul si echinacea contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
  • Echinaceea sustine, de asemenea, functionarea normala a sistemului respirator.​

Ingrediente: Acid L-ascorbic, extract de Echinacea (Echinacea purpurea) si oxid de zinc conditionate in granule cu eliberare prelungita, capsula [gelatina, oxid de zinc, corector de aciditate (acid acetic), coloranti (complecsi de cupru ai clorofilelor si clorofilinelor, curcumina)], amidon de porumb, dextrina din porumb, agent de ingrosare (celuloza microcristalina), agent de glazurare (selac), stabilizatori (etilceluloza, polivinilpirolidona), emulsifiant (hidroxipropilmetilceluloza).

Fiecare capsula contineCantitate/1capsula%VNR*/1capsula
Vitamina C700mg875
Extract de echinacea25mg-
Zinc5mg50

*Valoare Nutritionala de Referinta conform Regulament 1169/2011.

Mod de utilizare: 1 capsula zilnic.

Forma de prezentare: 30 capsule  

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.09.2022