Suplimente alimentare

Alanerv, 20 capsule moi, Alfasigma

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
In stoc
39,49 Lei

Pret / CPS: 1,97 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Alanerv, 20 capsule moi, Alfasigma

7473828

Alanerv este un supliment alimentar complex cu efect de sustinere a sistemului nervos. Contine o combinatie unica de substante cu proprietati neurotrofice, antioxidante si anti-inflamatorii si este recomandat pentru ameliorarea durerii neuropate deoarece actioneaza asupra cauzei acesteia: lezarea nervilor periferici.

Conform studiilor recente, Alanerv are beneficii si in recuperarea bolnavilor dupa accident vascular cerebral. Acidul alfa-lipoic (ALA), componentul principal din Alanerv, este capabil sa contracareze şi sa reduca efectul puternic al radicalilor liberi, responsabili pentru o serie de procese degenerative la nivel tisular şi pentru sensibilizarea organismului in faţa agenţilor patogeni.

Beneficii:
• este un antioxidant puternic si trofic neuronal, recomandat pacientilor cu radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice
• actioneaza ca puternic agent anti-imbatranire cu efect antioxidant la nivelul fiecarui tip de tesut
• componentele active sunt optim dozate, astfel incat administrarea este facila (1-2 capsule / zi)

Ingrediente:

Fiecare capsula contine: acid alfa-lipoic, acid gamma-linoleic, vitamina E, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, seleniu.

Mod de utilizare:

1-2 capsule pe zi, in priza unica, in timpul mesei principale.
La dozele recomandate, nu determina efecte secundare nedorite chiar daca este administrat o perioada mai indelungata de timp.

Forma de prezentare: cutie cu 20 capsule gelatinoase moi

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.