Centrum pentru femei de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK

Suplimente alimentare

Brand: CENTRUM
Achizitioneaza un un produs Centrum* si primesti o pasta de dinti Sensodyne Multi Care 75 ml Achizitioneaza un un produs Centrum* si primesti o pasta de dinti Sensodyne Multi Care 75 ml
In stoc
32,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Centrum pentru femei de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK

7504397

Centrum pentru femei ofera o gama completa de vitamine, minerale importante si oligoelemente esentiale ce ofera multiple beneficii si sustine nevoile nutritionale ale femeilor. Contine niveluri ridicate de calciu, vitamine, fier si acid folic, avand o formula completa, special creata pentru cerintele moderne.

Beneficii:

  • Centrum pentru Femei ofera multiple beneficii si are o formula echilibrata pentru a sustine nevoile nutritionale ale femeilor.
  • Suport nutritional pentru femei;
  • Un aport suficient de vitamine si minerale este important pentru a avea o infatisare sanatoasa si radioasa.
  • Centrum pentru Femei contine biotina si zinc care contribuie la mentinerea sanatatii parului si pielii, precum si seleniu care contribuie la mentinerea sanatatii unghiilor.

Ingrediente: Folsfat dibazic, carbonat de calciu, oxid de magneziu, agenti de incarcare: E 460, E 468; vitamina C, maltodextrina, amidon modificat, vitamina E, nicotinamida, fumarat feros, agenti de incarcare: E464, E 1200; calciu-D-pantotenat, oxid de zinc, sulfat de mangan, emulsificanti: E470 b; antiaglomeranti: E 551, E 553b; amidon, vitamina B2, gelatina, vitamina B6, vitamina B1, ulei vegetal, beta-caroten, sulfat cuprit, sucroza, vitamina A, sirop de glucoza, acid folic, clorura de crom, molibdat de sodiu, iodura de potasiu, selenat de sodiu, biotina, antioxidant: E 321; vitamina K, vitamina D, vitamina B12; Coloranti: E171, E120, E133.

Mod de administrare: Doza recomandata pentru adulti este de 1 comprimat pe zi.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.02.2022