Crema ArtroFlex Compus, 100ml, Terapia

Suplimente alimentare

Brand: TERAPIA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

14,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Crema ArtroFlex Compus, 100ml, Terapia

7509822

ArtroFlex Compus este o crema destinata masarii zonelor articulare si musculare care ajuta la pastrarea aspectului sanatos al pielii. ArtroFlex compus crema intensifica circulatia sangelui in zonele masate, favorizeaza diminuarea rigiditatii muschilor si articulatiilor si astfel creste mobilitatea acestora. Crema patrunde rapid in piele si actioneaza prompt la nivel local.

Glucozamina si condroitina sunt componente care intra in structura cartilajului articular avand rol in hranirea articulatiilor prin stimularea sintezei proteoglicanilor. Proteoglicanii sunt macromolecule structurale ale cartilajului articular si au rol in inhibarea degradarii acestuia.

Camforul, Mentolul, Salicilatul de metil incalzesc zona masata si contribuie la obtinerea senzatiei de alinare.

Ingrediente: apa, alcool cetearilic si sulfat cetearilic de sodiu, parafina, parafina lichida, propilenglicol, miristat de isopropil, etanol, salicilat de metil (1.5%), camfor (1%), mentol (1%), D-glucozamina sulfat, condroitina sulfat de sodiu, alcool fenetilic si etilhexil glicerina, guma xantan.

Mod de utilizare: aplicati de 2-3 ori pe zi. Zona afectata se maseaza usor,cu miscari circulare,cu crema ArtroFlex compus.

Aplicati numai pe pielea intacta, nu pe rani deschise.

A se evita contactul cu ochiii si mucoasele. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. A se pastra la temperaturi intre 15C si 25C, in ambalajul original.

Forma de prezentare: tub de 100ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.10.2022