Suplimente alimentare

H-Cerutin, 30 comprimate, Hyllan Pharma

CADOU Ornament de Craciun 2023

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

17,49 Lei

Pret / CPR: 0,58 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: H-Cerutin, 30 comprimate, Hyllan Pharma

7509680

H-CeRutin ofera un sprijin eficient sistemului circulator periferic, combinand efectele rutinului (Vitamina P) cu efectele sinergice ale Vitaminei C si hesperidinei.

Beneficii:

  • H-CeRutin, prin continutul de vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, imbunatatind astfel rezistenta si functionalitatea vaselor sanguine si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;
  • H-CeRutin contine si hesperidina (bioflavonoid extras din coaja fructului Citrus medica), compus ce ajuta la functionarea normala a sistemului cardiovascular;
  • Prin consumul concomitent, hesperidina si vitamina C isi potenteaza reciproc efectele, sporind astfel efectul de consolidare a peretilor vasculari.

Ingrediente: hesperidina, vitamina C si rutin.

Mod de utilizare: Pentru adulti- 2 comprimate de 2 ori / zi, timp de 15 zile, apoi se continua cu 1 comprimat de 2 ori / zi.

Recomandare: Neplaceri determinate de functionarea defectuoasa a circulatiei venoase periferice (senzatia de "picioare grele", umflate sau disconfort la nivelul gambelor).

Forma de prezentare: 30 comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021