Mama si copilul

Bautura impotriva diareei cu morcov si orez, 200ml, HiPP

Brand: HIPP
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
Alege Aroma:
9,49 Lei

Pret / BUC: 9,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Bautura impotriva diareei cu morcov si orez, 200ml, HiPP

1068016

Solutie de rehidratare orala pe baza de morcovi si mucilagiu de orez – aliment pentru rehidratare, gata preparat, din ingrediente naturale, cu un continut nutritional special formulat pentru a reface echilibrul perturbat al apei si electrolitilor, prin adaos de saruri minerale.

Ingrediente: Apa, morcovi (26%), orez (2%), sirop de glucoza, sare de masa iodata, citrat de sodiu, citrat de potasiu, corector de aciditate: acid citric.

Mod de utilizare:

Se utilizeaza ca parte a unei alimentatii complementare echilibrate, nu ca sursa unica de alimentatie. Se poate utiliza de la 6 luni sub supraveghere medicala – se utilizeaza mai devreme doar la indicatia medicului. Daca medicul nu recomanda altfel, se administreaza exclusiv in primele 3 pana la 4 ore.

In diareea usoara: 20 – 30 ml/kg greutate corporala (GC) (scadere in greutate pana la 3% din GC).

In diareea moderata: 30 – 80 ml/kg GC (scadere in greutate intre 3 si 8% din GC).

Dupa rehidratarea eficienta, este initiata realimentarea. Pierderile suplimentare de lichide cauzate de varsaturi si/sau diaree vor fi compensate prin administrarea aditionala a 50 – 100ml ORS 200 dupa fiecare scaun apos/episod de varsaturi (ideal cu lingurita la intervale scurte, de exemplu la fiecare 5 – 10 minute).

Precautii:

A nu se utiliza in caz de insuficienta renala acuta si cronica, alcaloza metabolica, varsaturi necontrolate, stari de soc/alterarea starii de constiinta, malabsorbtia carbohidratilor, ocluzia intestinala.

Nu este recomandat copiilor cu alergie sau intoleranta la oricare dintre ingredientele produsului.

Depozitati la temperatura camerei.

Agitati inainte de utilizare.

A se consuma rece.

Cantitatea ramasa se pastreaza in sticla inchisa la frigider si se consuma in 24 ore.

Forma de prezentare: 200ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.01.2023