Solutie de rehidratare orala pe baza de mar, incepand de la 6 luni, 200 ml, HiPP

Mama si copilul

In stoc

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Solutie de rehidratare orala pe baza de mar. Aliment pentru rehidratare, gata preparat, din ingrediente naturale, cu un continut nutritional special formulat pentru a reface echilibrul perturbat al apei si electrolitilor, prin adaos de saruri minerale.

Ingrediente:

Apa 83%, suc de mar (16%), maltodextrina, sare de masa iodata, citrat de potasiu, corector de aciditate: acid citric.

Mod de utilizare:

Ca parte a unei alimentatii complementare echilibrate, nu ca sursa unica de alimentatie; de la 6 luni sub supraveghere medicala; se utilizeaza mai devreme doar la indicatia medicului. Daca medicul nu recomanda altfel, se administreaza exclusiv HiPP ORS 200 in primele 3 pana la 4 ore. In diareea usoara: 20-30 ml/kg greutate corporala (GC) (scadere in greutate pana la 3% din GC). In diareea moderata: 30-80 ml/kg GC (scadere in greutate intre 3 si 8% din GC). Dupa rehidratarea eficienta, este initiata realimentarea (informatii aditionale pot fi gasite pe verso). Pierderile suplimentare de lichide cauzate de varsaturi si/sau diaree vor fi compensate prin administrarea aditionala a 50-100 ml ORS 200 dupa fiecare scaun apos/ episod de varsaturi (ideal cu lingurita la intervale scurte, de ex. la fiecare 5-10 minute).

Contraindicatii:

Insuficienta renala acuta si cronica, alcaloza metabolica, varsaturi necontrolate, stari de soc/alterarea starii de constiinta, malabsorbtia carbohidratilor, ocluzia intestinala. Nu este recomandat copiilor cu alergie sau intoleranta la oricare dintre ingredientele produsului.

Forma de prezentare:

200 ml

Nota:

Solutie de rehidratare orala pe baza de mar, gata preparata. Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale; pentru regimul dietetic al dispepsiei sugarilor (boli diareice la sugari).