Formula pentru piele, unghii si par, 60 capsule, Solgar

Suplimente alimentare

Brand: SOLGAR
In stoc
65,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7517970

Suplimentul de frumusete pentru par, unghii si piele asigura substante nutritive esentiale pentru biosinteza colagenului si a cheratinei, cum ar fi sulful organic (MSM), vitamina C, L-prolina, L-lizina, alge rosii corallioides, citrat, zinc si cupru. Poate fi consumat de vegetarieni.

Beneficii:

  • Contine nutrienti esentiali pentru infrumusetare, inclusiv zinc, cupru si vitamina C;
  • Complex premium, unic, conceput pentru a ajuta la formarea colagenului, o componenta majora a pielii, pentru a sprijini structura si elasticitatea pielii;
  • Protejeaza impotriva actiunii daunatoare a radicalilor liberi.

Ingrediente: MSM (metilsulfonilmetan) 500 mg; celuloza microcristalina (agent de ingrosare); dioxid de siliciu, acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal (agenti antiaglomeranti); pudra de alge rosii (Lithothamnium calcareum) 75mg; acid L-ascorbic 60 mg (vitamina C) (75% VNR); clorhidrat de L-lizina 25mg, L-prolina 25 mg, Zinc (citrat) 7,5 mg (75% VNR), guma de celuloza; hidroxipropilmetilceluloza, glicerina vegetala (agenti de glazurare); 1mg cupru (bisglicinat) (100% VNR). Nu contine zaharuri, sare, drojdie, grau, soia, gluten sau lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Produsul poate fi consumat de vegetarieni. Produsul nu contine substante cu potential alergenic.

Mod e utilizare: a se administra ca supliment alimentar pentru adulti, doua (2) tablete pe zi, preferabil in timpul mesei.

Mod de prezentare: un borcanel cu 60 de capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 07.06.2021