Complex de quercitina, 50 capsule, Solgar

Suplimente alimentare

Brand: SOLGAR
Campanie nationala talon razuibil Dr.Max
In stoc
89,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Complex de quercitina, 50 capsule, Solgar

652353934

Complexul de quercitina este realizat printr-un proces special de productie pentru a forma un complex metabolic unic de ascorbat de calciu. Este util in cazul alergiilor sezoniere, pentru a atenua simptomele neplacute precum rinita alergica. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Ingrediente: dihidrat de quercetina (din seminte de Dimorphandra mollis) 250mg**, Vitamina C (sub forma de ascorbat de calciu, treonat, [ester-C®]) 250mg(312,5%VNR*), capsula (hidroxipropilmetilceluloza), agenti antiaglomeranti (stearat de magneziu de origine vegetala, dioxid de siliciu, acid stearic de origine vegetala) bromelaina (2000GDU / g) (din fructe de Ananas/Ananas comosus) 25 mg**, pulbere din fructe de Maces (Rosa canina) pulbere 25mg**, extract (4:1) apos din fructe de Acerola (Malpighia glabra) 25 mg, agent de incarcare (celuloza microcristalina, rutin (din flori de Salcam-japonez/Sophora japonica) 5mg, complex de flavonoide din citrice (din fructe de Citrus sp.) 2,5mg** ).

(*Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011; **doza zilinica nu a fost stabilita).

Nu contine zaharuri, amidon, porumb, drojdie, grau, soia, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali.

Mod de administrare: pentru adulti este recomandat cate 2 capsule vegetale pe zi, preferabil in timpul mesei.

Mod de prezentare: un borcanel cu 50 de capsule vegetale.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 31.05.2021