Suplimente alimentare

Vitamina B6 100mg, 100 capsule vegetale, Solgar

Brand: SOLGAR

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Vitamina B6 100mg, 100 capsule vegetale, Solgar

652354020

Vitamina B6 100mg este un supliment alimentar care joaca un rol de coenzima in descompunerea si utilizarea carbohidratilor, grasimilor si proteinelor. De asemenea, acesta faciliteaza eliberarea glicogenului pentru energie din ficat si muschi si participa la utilizarea energiei in creier si in tesuturile nervoase, fiind esentiala pentru reglarea sistemului nervos central.

Ingrediente:

- Vitamina B6 (piridoxina HCl), capsula (hidroxipropilmetilceluloza), agenti antiaglomeranti (dioxid de siliciu si stearat de magneziu de origine vegetala), agenti de incarcare (celuloza microcristalina, hidroxipropilceluloza).

- Nu contine gluten, grau, soia, lactate, drojdie, conservanti, indulcitori, arome artificiale sau coloranti.

Mod de administrare: Pentru adulti, 1 capsula vegetala pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului. Produsul poate fi consumat de vegani.

Forma de prezentare: 100 capsule vegetale

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 01.06.2021