Sirop Sinutin, 245ml, Dr.Max

Suplimente alimentare

Brand: DR.MAX

In stoc

29,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17533000

Siropul Sinutin este un supliment alimentar pe baza de plante cu mai multe ingrediente, cu o compozitie echilibrata din extracte din plante.

Contribuie la functionarea normala a sistemului respirator, ajuta la apararea naturala a corpului si la functionarea normala a sistemului imunitar
Balsamul de lamaie are un efect relaxant pentru a facilita adormirea si, astfel, contribuie la bunastarea generala a corpului
Teiul sustine functia normala a sistemului respirator

Mod de administare:
Adultii - 1 lingurita (5 ml) de 3-5 ori pe zi. Copiii de la varsta de 3 ani -1 lingurita (5 ml) o data pe zi.

Ingrediente:
Extract de flori de divisia cu flori mici (1: 3,9) 189 mg, extract de cimbru comun (1: 5,7) 189 mg, extract de floare de nalba maura (1: 6) 126 mg, extract de floare de tei in forma de inima (1: 10,9) 63 mg , extract de balsam de lamaie (3: 1) 9 mg, extract de floare de soc (3: 1) 6 mg, extract de frunza de acid lactic (10: 1) 6 mg, vitamina C 19 mg (23,7% RHP *) in 5 ml.

Zahar inversat, apa purificata, extract mixt de plante [apa, floare de Verbascum thapsus, Thymus vulgaris, Malva mauritiana, Tilia cordata Mill., Regulator de aciditate (acid citric acid)], vitamina C (acid L-ascorbic, L-ascorbat de sodiu), extract de frunze de balsam de lamaie [(Melissa offi cinalis), maltodextrina], extract de floare de soc (Sambucus nigra), extract de frunze de larice (Andrographis paniculata), conservant (sorbat de potasiu).

Atentionare!
Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu este destinat sa inlocuiasca o dieta variata. Acordati atentie unei diete echilibrate si variate si unui stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu este destinat copiilor sub 3 ani. Se agita inainte de utilizare!

Forma de prezentare: flacon 245ml

Data ultimei actualizari 07.04.2021