Frumusete si ingrijire

Solutie tonica Just Glycolic Acid 20%, 30ml, Revox

Brand: REVOX
23,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Solutie tonica Just Glycolic Acid 20%, 30ml, Revox

652366152

Produsul este unul dintre cei mai utilizati Alfa Hidroxi Acizi, fiind unul dintre cei mai eficienti acizi AHA, avand cele mai mici molecule, astfel penetrand pielea in profunzime.

Proprietati:

- Rolul produsului este de a rupe legaturile formate intre celulele devitalizate ale pielii, realizandu-se astfel procesul de exfoliere, accelerand procesul de reinnoire celulara pentru un ten proaspat, uniform, revitalizat.

- Se recomanda utilizarea lui impreuna cu Just Argan Oil, Just Blend Oil sau Just Hyaluronic Acid, ca parte a rutinei de zilnice de ingrijire.

- A nu se utiliza impreuna cu Just Salycilic Acid, pentru a evita deshidratarea excesiva a tenului.

Mod de utilizare: Se aplica pe tenul curat 4-5 picaturi, seara prin masaj lejer, evitand zona ochilor.

Precautii:

- A nu se aplica pe pielea sensibila, iritata, cuperotica, expusa la soare. A nu se aplica in sezoanele calde: primavara-vara.

- Se recomanda utilizarea si a unui produs cu factor de protectie solara SPF 50 pe parcursul zilei.

- Pe perioada utilizarii produsului nu se recomanda expunerea la soare. Intoleranta individuala poate aparea, in caz de disconfort se recomanda intreruperea utilizarii produsului. A nu se utiliza mai mult de 1 luna/2 -3 ori pe an.

Forma de prezentare: Sticluta cu 30ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 30.12.2021