Exfoliant pentru ten Just Mandelic Acid 10%, 30ml, Revox

Frumusete si ingrijire

Brand: REVOX
In stoc
23,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Exfoliant pentru ten Just Mandelic Acid 10%, 30ml, Revox

652366153

Serum pentru fata si gat care asigura o exfoliere delicata a pielii. Produsul vizeaza textura aspra a pielii, porii mariti, liniile fine si ridurile. Este adecvat pentru pielea sensibila si predispusa la acnee.

Ingrediente: Water / Aqua, Mandelic Acid, Triethanolamine, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Cellulose.

Mod de utilizare: Aplicati 2-4 picaturi seara pe pielea curata si complet uscata, evitand zona ochilor si masati usor. Asteptati pana cand pielea se usuca inainte de a aplica urmatorul produs. Utilizati inainte de produsele hidratante sau tratamentele cu ulei.

Avertizari:

  • Nu combinati cu alti acizi directi (AHA, BHA) sau retinoizi pentru a evita exfolierea excesiva si iritarea pielii.
  • Nu utilizati pe pielea inflamata, iritata, arsa de soare sau deteriorata.
  • Evitati expunerea directa la soare si folositi protectie solara, atat in timpul, cat si la o saptamana dupa utilizarea produsului.
  • Este posibila intoleranta individuala la produs.
  • Daca apare disconfort, incetati sa-l mai utilizati. Inainte de prima aplicare, se recomanda efectuarea unui test de sensibilitate.
  • Daca nu se produce iritatie dupa 24 de ore, produsul este sigur de utilizat. Daca simtiti o senzatie de arsura sau mancarime, produsul trebuie spalat imediat cu apa din abundenta. Daca senzatia de arsura persista, solicitati sfatul medicului.

Forma de prezentare: Sticluta de 30ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 27.12.2021