Sistemul osteo-muscular (30)

Sortare dupa
Ulei esential Eucalyptus 100% Organic, 10ml, Soil

Remedii naturiste

Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a frunzelor de Eucalipt.
Calciu vitamina D3, 60 comprimate, Alevia

Remedii naturiste

Calciul intretine mineralizarea tesutului osos, oferind tarie oaselor si dintilor. De asemenea, controleaza excitabilitatea fibrelor nervoase, regleaza functionarea muschilor si asigura o mai buna functionare a inimii.
Aur coloidal Olimpus 30ppm, 480 ml, Aghoras

Remedii naturiste

Este un produs analog aurului coloidal Vital, cu diferenta semnificativa de concentratie. In acest fel, efectele acestui produs vor fi mult mai intense si mai rapide, in majoritatea cazurilor.
43.89 Lei
Stoc epuizat
Ulei Esential Marjoram – Maghiran, 10ml, Soil

Remedii naturiste

Uleiul esential  Marjoram – Maghiran SOiL este  produs dintr-o singura specie de planta si nu este  amestecat cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante.
48.79 Lei
Stoc epuizat
Cupru coloidal Bios Plus 30ppm, 480ml, Aghoras

Remedii naturiste

Traditia alchimica mentioneaza efectele armonizatoare ale cuprului, la nivel global (generate de multitudinea de procese enzimatice la care participa acesta), mentionand de altfel despre acest rol al cuprului ca este in stransa legatura simbolica cu planeta Venus, simbol al frumusetii si armoniei in traditia antica.
Sistemul osteo-muscular

Sistemul osteo-muscular

Produse naturiste pentru sistemul osteo-muscular