Miere de mana Bio, 500g, Pronat

Dieta si nutritie

Brand: PRONAT
In stoc
44,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Miere de mana Bio, 500g, Pronat

652355727

Mierea cruda nu trece prin procesul de pasteurizare, ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la rece. Mierea cruda pastreaza intacte enzimele si vitaminele, fiind astfel mai eficienta in aplicatiile terapeutice. Mierea de mana este un produs nu din nectarul florilor, ci de pe frunzele, ramurile si tulpinile copacilor de padure (brad, pin, molid, stejar sau artar). 

Proprietati:

  • Culoarea este bruna sau negricioasa, foarte vascoasa, cu gust dulce caramelizat.
  • Este un antibactericid puternic si un imunostimulator foarte bun.
  • Contine de 20 de ori mai multe vitamine si sarurui minerale decat mierea culeasa din flori si acestea sunt mult mai usor asimilate de corpul uman.
  • Este foarte recomandata de apiterapeuti pentru fortificarea organismului si protejarea acestuia impotriva bolilor, mai cu seama a infectiilor. Este un ingredient indispensabil pentru boli infectioase, cum sunt cele care afecteaza intestinul gros sau stomacul. De asemenea, trateaza problemele tenului.

Compozitie: Miere de mana.

Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Forma de prezentare: 500g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 03.02.2022