Pernite pentru san 3 in 1 Thera Pearl, 2 bucati, Lansinoh

Mama si copilul

In stoc
80,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pernite pentru san 3 in 1 Thera Pearl, 2 bucati, Lansinoh

17538913

Alaptarea este cel mai natural cadou pe care-l puteti face bebelusului dumneavoastra. Totusi, asa natural cum este, cateodata alaptatul ridica probleme. Lansinoh va ajuta sa reduceti semnificativ disconfortul creat de alaptare.

Pernitele cu gel pentru san "Thera Pearl" 3 in 1 de la Lansinoh va va ajuta sa reduceti semnificativ disconfortul creat de alaptare si sa depasiti eventualele momente dificile ca angorjarea sanilor, canale infundate sau mastita. Designul unic permite acestor pernite sa se muleze perfect pentru un efect maxim pe toata suprafata sanului.

Include doua pernite refolosibile ce pot fi folosite atat calde - pentru desfundarea canalelelor sau mastita, reci – pentru reducerea inflamatiilor, cat si impreuna cu pompa de san pentru a stimula lactatia si a reduce timpul de pompare.

Beneficii:

  • Terapia la rece: reducerea inflamatiilor;
  • Terapia la cald: pentru desfundarea canalelelor, stimularea lactatiei si mastita;
  • Ajutor pentru pompa de san: folosite calde impreuna cu pompa de san pentru a stimula lactatia si a reduce timpul de pompare;
  • Designul realizat impreuna cu medicii specialisti permite acestor pernite sa se muleze perfect pentru un efect maxim pe toata suprafata sanului;
  • Contine 2 pernite cu gel – refolosibile si 2 huse textile;
  • Fara BPA, BPS, latex sau plumb.

Mod de utilizare:

  • Pentru utilizarea la cald: introduceti un pachet in invelitoarea de protectie si incalziti-l in pozitie orizontala in cuptorul cu microunde respectand timpul indicat in tabelul din prospect.
  • Pentru utilizarea la rece: tineti pachetele la congelator cel putin 2 ore apoi puneti-le in invelitoarea de protectie inainte de folosire.
  • Pentru utilizarea impreuna cu pompa de san: incalziti pachetele conform instructiunilor de la terapia la cald, infasurati in jurul palniei pompei, pe exterior si mentineti in pozitie in timpul operatiunii de pompare.

Mod de intretinere: a se curata cu sapun, detergent sau alcool.

Mod de prezentare: o cutie cu 2 bucati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 18.05.2021