Medicamente fara reteta

Nicorette® Clear 10mg/16h plasture transdermic, 7 plasturi, Johnson&Johnson

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
58,49 Lei

Pret / PLIC: 8,36 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Nicorette® Clear 10mg/16h plasture transdermic, 7 plasturi, Johnson&Johnson

5369756

Plasturii Nicorette® reprezinta o varianta zilnica de a invinge nevoia de a fuma. Plasturii elibereaza cantitati controlate de nicotina care sunt absorbite prin piele in fluxul sanguin. Plasturii nu va afecteaza somnul si va ajuta sa controlati nevoia de a fuma pana la 16 ore.

Pregatit sa renuntati complet? Folositi un plasture transdermic pentru a controla nevoia de a fuma si simptomele de sevraj.

Tratamentul individual cu plasturi

Fumati peste 20 tigari pe zi? Folositi aceasta diagrama pentru a va ghida:

Saptamanile 1 - 8: Folositi plasturele transdermic de 25mg;

Saptamanile 9 & 10: Folositi plasturele transdermic de 15mg;

Saptamanile 11 & 12: Folositi plasturele transdermic de 10 mg;

Dupa 12 saptamani: Nu mai folositi plasturele transdermic;

Fumati mai putin de 20 tigari pe zi? Folositi aceasta diagrama pentru a va ghida:

Saptamanile 1 - 8: Folositi plasturele transdermic de 15mg;

Saptamanile 9 - 12: Folositi plasturele transdermic de 10mg;

Dupa 12 saptamani: Nu mai folositi plasturele transdermic.

Compozitie: Substanta activa este nicotina. Un plasture de 10 mg cu suprafata de 9,0 cm2 contine nicotina 15,75 mg. Continutul de nicotina din fiecare plasture este de 1,75 mg/cm2. Celelalte componente sunt: Stratul de nicotina: pelicula de polietilentereftalat (PET), trigliceride cu catena medie, baza de copolimer butilmetacrilat. Strat de acrilat: solutie adeziv acrilic, hidroxid de potasiu, croscarmeloza sodica, acetilacetonat de aluminiu. Stratul de eliberare: Polietilentereftalat (PET), o parte de aluminiu, ambele parti siliconate.

Mod de utilizare:

  1. Imediat dupa ce va treziti, aplicati un plasture transdermic nou pe o portiune de piele curata, uscata, fara par de pe coapsa, brat, piept sau sold.
  2. Aplicati pe o portiune de piele noua in fiecare zi. Dupa 2-3 zile, puteti aplica pe o portiune pe care ati mai aplicat daca nu exista semne de iritatie.
  3. Inainte sa va culcati, scoateti plasturele transdermic si aruncati-l in siguranta. Recomandam sa incepeti cu concentratia cea mai mare si apoi sa reduceti concentratia pe parcursul a 12 saptamani.

Recomandari:

Tratamentul cu plasture in combinatie cu Nicorette® Freshfruit/Icemint 2 mg guma medicamentoasa masticabila sau cu Nicorette® Freshmint 1mg/spray, spray bucofaringian solutie.

Daca renuntarea completa la fumat este obiectivul final, Nicorette® Clear ar trebui sa fie utilizat, de preferat, impreuna cu un program de sprijin comportamental.

Precautii:

A nu se utiliza la persoane cu varsta sub 18 ani si nefumatori.

Nu aplica plasturele transdermic in acelasi loc al pielii doua zile la rand.

Nu folosi plasturele transdermic pe pielea inflamata sau ranita.

Pacientii trebuie sa renunte complet la fumat in timpul tratamentului cu Nicorette® Clear plasturi.

Inainte de utilizare, cititi prospectul produsului Nicorette® pe care il folositi impreuna cu plasturele. Prospectul se afla in fiecare forma de ambalare.

Aceste medicamente contin nicotina si se pot elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Daca simtiti ca nevoia de nicotina apare cu toate ca utilizati tratament medicamentos pe baza de nicotina, puteti folosi Nicorette® Clear plasturi in combinatie, cu Nicorette® Freshfruit/Icemint 2 mg guma medicamentoasa masticabila sau cu Nicorette Freshmint 1mg/spray, spray bucofaringian solutie.

Forma de prezentare: 7 plasturi.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.01.2023