Nicorette Icemint guma de mestecat impotriva fumatului, 4 mg, 30 bucati, Johnson & Johnson

Medicamente fara reteta

Campanie nationala Dr.Max
In stoc
35,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Nicorette Icemint guma de mestecat impotriva fumatului, 4 mg, 30 bucati, Johnson & Johnson

7523089

Nicorette Icemint este un produs adjuvant in procesul de renuntare la fumat si este folosit in tratamentul dependentei de nicotina. Fiecare guma contine 4 mg de nicotina. Nicorette amelioreaza simptomele de sevraj nicotinic inclusiv nevoia de a fuma, simptome care apar atunci cand incepe procesul de lasare de fumat. Sevrajul nicotinic apare atunci cand corpul nu mai primeste nicotina din tutun. Prin administrarea de Nicorette Icemint corpul primeste o doza mica de nicotina, si scade riscul aparitiei simptomelor asociate sevrajului, contribuind la lasarea de fumat cu mai multa usurinta. De asemenea, Nicorette poate ajuta la reducerea consumului de tigari la fumatorii care nu doresc sau nu pot sa se lase de fumat. Ajuta la reducerea disconfortului care poate aparea in cazurile de abstinenta temporara (cand consumul tigarilor este interzis sau nu este de dorit).

Mod de administrare:

Fiecare guma medicamentoasa trebuie mestecata incet timp de aproximativ 30 de minute, cu pauze.

Administrarea nicotinei trebuie intrerupta temporar daca apar orice simptome ale excesului de nicotina. Daca simptomele excesului de nicotina persista, utilizarea nicotinei trebuie redusa fie prin scaderea frecventei de administrare fie prin folosirea unei concentratii mai scazute.

Copii si adolescent: nu se administreaza guma medicamentoasa masticabila persoanelor sub 18 ani, fara recomandarea medicului. Nu exista date clinice controlate care sa sustina administrarea gumei medicamentoase masticabile la adolescenti cu varsta sub 18 ani.

Forma de prezentare: cutie cu 30 bucati

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.