Medicamente fara reteta

Nicorette® Freshfruit 2mg guma medicamentoasa masticabila, 30 bucati, Johnson&Johnson

35,49 Lei

Pret / BUC: 1,18 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Nicorette® Freshfruit 2mg guma medicamentoasa masticabila, 30 bucati, Johnson&Johnson

5344219

Nicorette® Freshfruit este folosit in tratamentul dependentei de nicotina prin satisfacerea cererii exagerate de nicotina si a simptomelor de intrerupere aparute in urma renuntarii la fumat: vindecarea dependentei de fumat pentru fumatorii care vor sa se lase de fumat, a ajuta fumatorii pentru abstinenta temporara in perioadele in care consumul tigarilor este imposibil sau nu este de dorit, a ajuta reducerea consumului de tigari la fumatorii care nu pot sau nu doresc sa se lase de fumat.

Sunteti pregatit sa renuntati complet? Mestecati guma medicamentoasa masticabila de cate ori simtiti nevoia sa fumati. In timp, veti simti mai putin nevoia de a fuma si veti avea nevoie de mai putina guma medicamentoasa masticabila pentru a controla nevoia de a fuma si simptomele de sevraj. Recomandam reducerea graduala a numarului de bucati de guma medicamentoasa masticabila in fiecare zi.

Compozitie: Substanta activa este nicotina. Celelalte componente sunt: nucleu- baza de guma, xilitol, ulei de menta, carbonat de sodiu anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu, acesulfam potasic, levomentol, oxid de magneziu usor; film: Tutti-frutti QL84441, hipromeloza, sucraloza, polisorbat 80, strat de filmare exterior xilitol, Acacia, dioxid de titan, ceara carnauba, Tutti-frutti QL84441. Nicorette Freshfruit 2 mg, guma medicamentoasa masticabila mai prezinta in nucleu si film Quinolina galbena E 104 Al-lac.

Nicorette® Freshfruit

Disponibil in aroma freshfruit.

Mod de utilizare:

  1. Mestecati guma medicamentoasa masticabila lent pana cand gustul devine puternic.
  2. Cand gustul este puternic, tineti guma intre maxilar si obraz. Nicotina este absorbita prin mucoasa bucala.
  3. Dupa ce se atenueaza gustul, mestecati din nou guma medicamentoasa masticabila pana cand gustul devine din nou puternic.
  4. Repetati etapele 2 si 3 timp de aproximativ 30 de minute, cu pauze.

Precautii:

Doza medie este de 812 gume zilnice. Nu depasiti 24 gume zilnic.

Durata recomandata a tratamentului este de 3 luni.

Cand se ajunge la 12 gume pe zi de guma medicamentoasa masticabila, tratamentul va fi oprit.

A nu se utiliza la persoane cu varsta sub 18 ani, nefumatori, femei insarcinate sau care alapteaza.

Aceste medicamente contin nicotina si se pot elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Forma de prezentare: 30 bucati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.01.2023