Ladies dream, 2 capsule, Parapharm

Cuplu si sex

In stoc
14,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7523967

Ladies Dream este destinat femeilor de toate varstele, avand ca efect cresterea apetitului sexual feminin. Prin combinarea stiintifica a celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cu aminoacizi naturali, a rezultat un produs, care asigura un libido sanatos si o placere sexuala sporita.

Potrivit unui jurnal medical de renume, 48% dintre femei au dificultati privind capacitatea de a ajunge la orgasm si de a simti satisfactie deplina in timpul actului sexual.

Din fericire, natura ofera solutii si pentru aceste neajunsuri. Au fost alese cele mai eficiente plante medicinale traditional utilizare special in acest scop, in cultura orientala si cea sud americana. Prin combinarea lor cu aminoacizi naturali a fost realizat acest produs care asigura un libidou sanatos si o placere sexuala senzationala.

Ingrediente/1 capsula: extract Piper methysticum - 112,50mg; frunze de damiana (Turnera diffusa) - 112,50mg; L-histidina - 90,00mg; rizom de ghimbir (Zingiber officinale) - 67,50mg; extract uscat de angelica (Angelica archangelica) - 45,00mg; extract muira puama (Ptychopetalum olacoides) - 11,25mg; extract de tribulus (Tribulus terrestris) - 11,25mg.

Mod de administrare: se recomanda consumul de 1-2 capsule/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta pe stomacul gol. Efectul produsului este maxim la doua ore dupa administrare. Produsul se poate folosi ocazional sau permanent.

Forma de prezentare:  o cutie cu 2 capsule.

Data ultimei actualizari 13.05.2021