Artrolit Forte, 30 capsule, Parapharm

Suplimente alimentare

In stoc
18,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7484074

Artrolit Forte este un supliment alimentar conceput pentru mentinerea sanatatii cartilajului osos si prin aceasta functionarea optima a intregului aparat locomotor.
Suplimentul contine un superconcentrat din arborele Boswellia serrata, care este un antiinflamator natural al incheieturilor si prin cresterea fluxului sanguin, accelereaza refacerea cartilajelor atrofiate. Glucozamina, obtinuta din cartilajul crustaceelor, impreuna cu biosulful continut in molecula de MSM, sunt componentele cheie ale structurii cartilajelor. Desi organismul uman are capacitatea de a produce aceste elemente, cu inaintarea in varsta productia lor scade in ritm accelarat.

Ingrediente pentru doza zilnica recomandata (6 capsule) contine: extract uscat din Boswellia serata 300,00mg, metil sulfonil metan (MSM) 326,00mg, glucozamin clorhidrat 300,00mg; mangan sub forma de gluconat 4,50mg, zinc sub forma de gluconat 22,50mg, cupru sub forma de gluconat 3,00mg, molibden sub forma de molibdat 0,375mg.

Mod de administrare: se recomanda consumul de 3 x 1-2 capsule / zi (in functie de gravitatea bolii), cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta pe stomacul gol, intre mesele principale.

Mod de prezentare: o cutie cu 30 capsule.

Data ultimei actualizari 17.05.2021