Echinacea + Zinc + Vitamina C, 30 capsule, Parapharm

Suplimente alimentare

In stoc
6,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7518326

Este destinat stimularii sistemului imunitar impotriva atacurilor bacteriene si virale.

Beneficii:

  • Compusii activi sunt extractul standardizat din planta Echinacea sp, vitamina C si zincul;
  • Echinacea este o planta originara din America de Nord si studiile clinice arata efectul ei stimulant asupra sistemului imunitar celular nespecific;
  • Vitamina C face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile si administrat in mod sustinut stimuleaza apararea fata de bacterii si virusuri patogene si creste rezistenta generala a organismului;
  • Consumul regulat al acestor tablete va intareste sistemul de autoaparare, de care aveti nevoie mai ales in perioadele critice ale anotimpului rece.

Ingrediente pentru3 capsule: Vitamina C (acid ascorbic) 132,00mg; Echinacea sp. extract standardizat 20,00mg; Zinc(sub forma de glconat) 2,25mg.

Mod de administrare: se recomanda consumul tabletelor prin dizolvare lenta in gura, la intervale de o ora (maxim 10 tablete pe zi, pentru adulti si jumatate de doza pentru copiii de peste 3 ani); este foarte eficienta folosirea in cure de 10 zile, in perdioadele de iarna-primavara, pentru intarirea sistemului imunitar natural al organismului.

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de tablete.

Data ultimei actualizari 18.05.2021