Echinacea + Zinc + Vitamina C, 30 capsule, Parapharm

Suplimente alimentare

In stoc
7,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Echinacea + Zinc + Vitamina C, 30 capsule, Parapharm

7518326

Este destinat stimularii sistemului imunitar impotriva atacurilor bacteriene si virale.

Beneficii:

  • Compusii activi sunt extractul standardizat din planta Echinacea sp, vitamina C si zincul;
  • Echinacea este o planta originara din America de Nord si studiile clinice arata efectul ei stimulant asupra sistemului imunitar celular nespecific;
  • Vitamina C face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile si administrat in mod sustinut stimuleaza apararea fata de bacterii si virusuri patogene si creste rezistenta generala a organismului;
  • Consumul regulat al acestor tablete va intareste sistemul de autoaparare, de care aveti nevoie mai ales in perioadele critice ale anotimpului rece.

Ingrediente pentru3 capsule: Vitamina C (acid ascorbic) 132,00mg; Echinacea sp. extract standardizat 20,00mg; Zinc(sub forma de glconat) 2,25mg.

Mod de administrare: se recomanda consumul tabletelor prin dizolvare lenta in gura, la intervale de o ora (maxim 10 tablete pe zi, pentru adulti si jumatate de doza pentru copiii de peste 3 ani); este foarte eficienta folosirea in cure de 10 zile, in perdioadele de iarna-primavara, pentru intarirea sistemului imunitar natural al organismului.

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de tablete.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 18.05.2021