Protectie insecte (56)

Sortare dupa
Dr. Hart Gel calmant pentru intepaturi de insecte este un produs recomandat pentru calmarea si refacerea integritatii pielii afectate de intepaturile unor insecte.
Este recomandat pentru calmarea senzatiilor neplacute asociate intepaturilor de insecte. Produsul se afla sub forma de gel, se aplica usor si este abs
Dr. Max Spray Repelent este un produs biocid repelent destinat respingerii tantarilor (Culex pipiens) si capuselor (Ixodes ricinus) continand ca ingedient activ Citriodiol, un produs natural care este un amestec de cis si trans p-mentane-3,8-diol, extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora).
Dr. Hart Spray repelet impotriva tantarilor si a capuselor este un produs biocid repelent destinat respingerii tantarilor (Culex pipiens) si a capuselor (Ixodes ricinus), continand ca ingredient activ Citriodiol®, un produs natural care este un amestec de cis-  si trans p-mentane-3-8diol, extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora).
Dezanoplum are actiunea mecanica, motiv pentru care paduchii si ouale acestora nu devin rezistenti la actiunea produsului, astfel, poate fi folosit de fiecare data cand apar paduchi.
Autan este o gama ideala de repelenti impotriva insectelor ce ofera o protectie dovedita si o viata cu mai putine griji.
Autan Botanicals 100ml este un spray repelent pe baza de plante derivate din uleiul distilat provenit din Eucalyptus citriodora.
Samponul SantaDerm ParasiteS este testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficace impotriva paduchilor de cap si oualor acestora.
Santaderm Gel impotriva intepaturilor de insecte este un produs recomandat pentru calmarea si refacerea integritatii pielii afectate de intepaturile unor insecte.
Losinit este un dispozitiv medical aplicabil pe par si scalp pentru indepartarea paduchilor de Pediculus capitis si prevenirea aparitiei oualor acestora. Solutia actioneaza prin mijloace pur fizice.
Autan multi-insect este destinat protectiei impotriva diferitelor in
Gelul cu extracte de menta si ulei de cuisoare calmeaza si reface pielea afectata de intepaturile insectelor.
Produsul este o bratara in trend impregnata cu extracte din plante, esente, combinate cu plante medicinale chinezesti, non toxice pentru a inlatura tantarii.
Gelul racoritor elimina rapid si eficient senzatia de mancarime si durere cauzata de intepaturile si muscaturile de insecte.
Calmiderm calmeaza mancarimile, amelioreaza iritatiile si faciliteaza refacerea echilibrului pielii.
Formeaza o pelicula transparenta flexibila, care calmeaza, previne scarpinarea, protejeaza de agresiunile externe, rezista la apa.
Mixul de uleiuri esentiale "Anti tantari" contine uleiuri care ofera o protectie naturala impotriva tantarilor.
Substantele naturale active care intra in componenta plasturelui contin esente ce indeparteaza tantarii.
Plasturi pentru calmarea pielii dupa muscaturile de tantari.
Gama Autan Multi Insect este destinata protectiei impotriva diferitelor insecte,precum tantari comuni, tantari tigru, capuse si tauni. Este ideala pentru cei care desfasoara
Spray-ul repelent anti-paduchi cu uleiuri esentiale Anti-lice are actiune repelenta impotriva paduchilor.
Spray-ul bland racoritor elimina rapid si eficient senzatia de mancarime si durere cauzata de intepaturile si muscaturile de insecte.
Spray-ul repelent impotriva tantarilor are actiune de pana la 5 ore. Modul de utilizare este usor si convenabil, poate fi pulverizat atat pe piele, cat si pe haine sau alte obiecte, fara sa lase urme sau pete.
Spray repelent impotriva tantarilor si capuselor, Parasites Santaderm.
Uleiurile esentiale Soil sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante.
Autan este o gama ideala de repelenti impotriva insectelor ce ofera o protectie dovedita si o viata cu mai putine griji.Pentru oameni ce
Produsul (pastila) contine 100% esente de uleiuri naturale, care pot alunga tantarii.
Protectie insecte

Protectie insecte

Produse pentru protectie impotriva insectelor