Frumusete si ingrijire

Lotiune tratament pentru paduchi si lindini, 200ml + Pieptene metalic + casca, Parasidose Express

CADOU Ornament de Craciun 2023

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

52,49 Lei

Pret / BUC: 52,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Lotiune tratament pentru paduchi si lindini, 200ml + Pieptene metalic + casca, Parasidose Express

7511655

Lotiunea tratament Parasidose elimina paduchii si lindinile dupa o singura aplicare de 15 minute. Actioneaza prin asfixierea paduchilor si lindinilor, blocandu-le caile respiratorii. Se poate utiliza la copii peste 3 luni, la femei insarcinate sau care alapteaza.

Este absolut necesar ca toti membrii familiei sa fie tratati in acelasi timp. Cititi cu atentie prospectul inainte de utilizare.

Compozitie:

Biococidine, conservant, parfum, excipienti.

Fara parabeni, fara fenoxietanol, fara alergeni.

Precautii:

A nu se inghiti. Evitati orice contact cu ochii si mucoasele. In caz de contact, clatiti cu apa din abundenta.

A NU SE LASA LA INDEMANA SI VEDEREA COPIILOR.

Este posibil sa apara risc de alergizare sau sensibilizare la oricare dintre componentele produsului. A se pastra la temperaturi sub 40 grade Celsius. A nu se utiliza dupa data de expirare indicata pe cutie.

Cutia contine:

1. Lotiunea de tratament. Flaconul cu aplicator permite utilizarea simpla si rapida. Lotiunea trebuie aplicata cat mai aproape de radacina parului, unde se afla paduchii si lindinile.

2. Casca de protectie pentru par. Dupa aplicarea pe par, casca previne contactul produsului cu mobilierul (canapea, fotoliu, etc.). Pentru utilizare unica si individuala. A se arunca dupa utilizare.

3. Pieptan fin de otel pentru indepartarea paduchilor si lindinilor moarte.

Forma de prezentare:

200 ml 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.07.2022