Frumusete si ingrijire

Dr. Max Spray impotriva tantarilor si capuselor, 100ml

Cumpara oricare 3 produse Dr.Max si platesti doar 2. La promotie nu participa DR.MAX COLLAGEN DRINK CT*30PLICURI, DR.MAX SECRETIE BILIARA CT*20CAPS si DR.MAX COENZYME Q10 60MG CT*30CAPS MOI. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
27,99 Lei

Pret / BUC: 27,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr. Max Spray impotriva tantarilor si capuselor, 100ml

17532967

Dr. Max Spray Repelent este un produs biocid repelent destinat respingerii tantarilor (Culex pipiens) si capuselor (Ixodes ricinus) continand ca ingedient activ Citriodiol, un produs natural care este un amestec de cis si trans p-mentane-3,8-diol, extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora).

Insectele hematofage sunt periculoase, deoarece sunt vectori in transmiterea unor bacterii sau virusuri patogene. Capusele pot transmite boala Lyme cauzata de infectia cu bacteria Borrelia burgdoferi, care necesita un tratament indelungat cu antibiotice. Daca zona intepata de tantari sau capuse este agresata prin scarpinari, leziunea produsa se poate infecta, ceea ce duce la complicatii.

Ingrediente (INCI): Apa, Citriodiol, Propilen glicol, Polisorbat 80, PEG-150 Distearat.

Mod de utilizare:

Pulverizati produsul ca atare (nediluat) pe piele, pe haine sau pe suprafetele de pe care doriti sa indepartati tantarii sau capusele, de la o distanta de aproximativ 2025 cm, pana cand suprafata este complet umeda si lasati sa se evapore.

Cantitatea de produs pentru o utilizare, difera, in functie de marimea suprafetei pe care se aplica. Produsul poate fi utilizat atat de adulti, cat si pentru copii cu varsta mai mare de 3 luni.

Atentionari:

Poate fi utilizat atat de adulti, cat si pentru copii cu varsta mai mare de 3 luni.

Evitati pulverizarea produsului in directia ochilor.

A se agita flaconul inainte de utilizare!

Numai pentru uz extern!

Forma de prezentare: Flacon de 100ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 02.03.2023