Dr.Max Spray impotriva tantarilor si capuselor, 100ml

Frumusete si ingrijire

Stoc epuizat

17.99 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Dr. Max Spray Repelent este un produs biocid repelent destinat respingerii ţânţarilor (Culex pipiens) și căpuşelor (Ixodes ricinus) conţinând ca ingedient activ Citriodiol®, un produs natural care este un amestec de cisși trans p-mentane-3-8-diol, extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora). Insectele hematofage sunt periculoase, deoarece sunt vectori în transmiterea unor bacterii sau virusuri patogene.

Capusele pot transmite boala Lyme cauzata de infectia cu bacteria Borrelia burgdoferi, care necesita un tratament indelungat cu antibiotice. Dacă zona intepata de tantari sau capuse este agresata prin scarpinari, leziunea produsa se poate infecta, ceea ce duce la complicatii. 

Ingrediente(INCI):  Apa, Citriodiol®, Propilen glicol, Polisorbat 80, PEG-150 Distearat

Mod de utilizare: Pulverizati produsul ca atare (nediluat) pe piele, pe haine sau pe suprafetele de pe care doriti sa indepartati tantarii sau capusele, de la o distanta de aproximativ 20–25 cm, pana cand suprafata este complet umeda si lasati sa se evapore. Evitati pulverizarea produsului in directia ochilor. Cantitatea de produs pentru o utilizare, difera, in funcție de mărimea suprafeței pe care se aplică.

Poate fi utilizat atat de adulti, cat si pentru copii cu varsta mai mare de 3 luni.

Forma de prezentare: flacon de 100ml