Dr.Max Spray impotriva tantarilor si capuselor, 100ml

Frumusete si ingrijire

Brand: DR.MAX
3 la pret de 2 in orice combinatie Cumpara oricare 3 produse Dr.Max si primesti produsul cel mai ieftin cadou
In stoc
19,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17532967

Dr. Max Spray Repelent este un produs biocid repelent destinat respingerii tantarilor (Culex pipiens) si capuselor (Ixodes ricinus) continand ca ingedient activ Citriodiol, un produs natural care este un amestec de cis si trans p-mentane-3,8-diol, extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora).

Insectele hematofage sunt periculoase, deoarece sunt vectori in transmiterea unor bacterii sau virusuri patogene. Capusele pot transmite boala Lyme cauzata de infectia cu bacteria Borrelia burgdoferi, care necesita un tratament indelungat cu antibiotice. Daca zona intepata de tantari sau capuse este agresata prin scarpinari, leziunea produsa se poate infecta, ceea ce duce la complicatii.

Ingrediente (INCI): Apa, Citriodiol, Propilen glicol, Polisorbat 80, PEG-150 Distearat

Mod de utilizare:

- Pulverizati produsul ca atare (nediluat) pe piele, pe haine sau pe suprafetele de pe care doriti sa indepartati tantarii sau capusele, de la o distanta de aproximativ 20–25 cm, pana cand suprafata este complet umeda si lasati sa se evapore.

- Cantitatea de produs pentru o utilizare, difera, in functie de marimea suprafetei pe care se aplica. Produsul poate fi utilizat atat de adulti, cat si pentru copii cu varsta mai mare de 3 luni.

Avertizari: Evitati pulverizarea produsului in directia ochilor.

Forma de prezentare: Flacon de 100ml

 

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 23.06.2021