Mama stie

  (210)
 • Perna gravide: avantaje si dezavantaje

  Acest articol va explora toate aspectele pernelor pentru gravide, de la descrierea detaliata pana la avantajele si dezavantajele sale. Vei afla cum sa alegi perna potrivita pentru gravide si cum aceasta poate influenta calitatea somnului si a starii de bine generale. Pentru a afla mai multe, consulta situl nostru web pentru informatii suplimentare si produse relevante.
  Perna gravide: avantaje si dezavantaje
 • Intrarea copilului in colectivitate: sfaturi utile si etapele adaptarii

  Intrarea copilului in colectivitate (cresa, gradinita, scoala) reprezinta o etapa importanta atat pentru copil, cat si familie. Inceputul poate fi provocator, de aceea ti-am pregatit o serie de sfaturi si recomandari pentru a putea trece mai usor prin aceasta perioada caracterizata de schimbari.
  Intrarea copilului in colectivitate: sfaturi utile si etapele adaptarii
 • Cafea in sarcina: permisa, interzisa sau moderata

  Cafeaua este o bautura indispensabila pentru multi dintre noi, insa in timpul sarcinii, ne intrebam adesea daca este in regula sa o consumam sau nu. In acest articol, vei descoperi efectele consumului de cafea in sarcina, cantitatea recomandata, care sunt riscurile consumului excesiv de cofeina si ce mituri si adevaruri inconjoara aceasta tema.
  Cafea in sarcina: permisa, interzisa sau moderata
 • Importanta jocului in viata si dezvoltarea copilului

  Jocul este unul dintre cele mai importante aspecte din viata unui copil. Probabil te intrebi si de ce? Prin diferite activitati interactive, copiii invata sa gandeasca creativ si sa interactioneze social. Prin joc, acestia se dezvolta fizic, isi descopera abilitatile emotionale si invata cum sa procese lumea din jur. In termeni simpli, jocul este esential in viata si dezvoltarea copilului.
  Importanta jocului in viata si dezvoltarea copilului
 • Programul național „Sprijin pentru Nou-Născuți” în Farmaciile și Hiper-farmaciile Dr. Max

  Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate vine în ajutorul mamelor și copiilor aflați în situații dificile, asigurându-le produsele de bază necesare.
  Programul național „Sprijin pentru Nou-Născuți” în Farmaciile și Hiper-farmaciile Dr. Max
 • Cosleeping: cum il poate ajuta pe bebelus

  Locul de somn perfect pentru bebelus este un subiect aprig dezbatut in parenting. Cosleeping este un concept in care dormitorul alaturi de micut este o optiune din prima zi de viata a acestuia. In paturi alaturate sau in acelasi pat, cosleeping inseamna ca mama si cel mic dorm in apropiere unul de altul. Desi pare varianta ideala ce ofera numeroase beneficii, in cosleeping exista unele riscuri pentru...
  Cosleeping: cum il poate ajuta pe bebelus
 • Rosu in gat la bebelusi: cauze, simptome, tratament

  Celebrul rosu in gat la bebelusi poate fi diagnosticat mai greu la aceasta categorie de varsta comparativ cu copiii ceva mai mari care pot descrie simptomele specifice si se pot plange de durere in gat. Rosu in gat la bebelusi se caracterizeaza prin iritabilitate, tuse, plans alarmant si chiar febra. Afectiunea in sine poate fi provocata de infectii virale sau bacteriene, dar poate fi si un simptom...
  Rosu in gat la bebelusi: cauze, simptome, tratament
 • Fructe de mare in sarcina: recomandari de consum

  Indoiala asupra consumului de fructe de mare in sarcina este frecvent intalnita in randul viitoarelor mame. Dornice sa manance sanatos, femeile insarcinate adopta o dieta bazata pe un consum bogat de fructe si legume proaspete, dar la capitolul peste si fructe de mare parerile sunt impartite. Consumul de fructe de mare in sarcina este recomandat, in anumite cantitati. 
  Fructe de mare in sarcina: recomandari de consum