Mama si copilul

PufyPuf spray propolis si echinacea, 20 ml, Dacia Plant

17,49 Lei

Pret / FL: 17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: PufyPuf spray propolis si echinacea, 20 ml, Dacia Plant

7523720

Ingerasul PufyPUF Propolis si Echinacea le asigura copiilor protectia zilnica prin intermediul catorva pufuri placute la gust si usor de aplicat. Are in componenta propolis si echinacea, doua ingrediente cu efecte puternice pentru stimularea imunitatii.

Beneficii:

Contribuie la mentinerea sanatatii faringelui si amigdalelor, bun pentru durerile in gat, sustinerea si intarirea imunitatii organismului, eficient in prevenirea racelilor, mentinerea sanatatii aparatului respirator, intrucat copii sunt mai sensibili la schimbarea vremii, acestia sufera de diverse afectiuni respiratorii, care pot fi tratate eficient cu echinacea si propolis, antimicrobian si antiviral, antiseptic respirator, antiinflamator si cicatrizant,  imunostimulent, dezinfectant al cavitatii bucale.

Ingrediente:

Echinacea (Echinacea purpurea) - extract hidrogliceric (70%), propolis - extract hidrogliceric cu minimum 12 mg/ml polifenoli (30%).

Mod de utilizare:

Copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani: cate 1 puf de 2-3 ori pe zi, copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani: cate 1-2 pufuri de 3 ori pe zi, copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani: cate 2-3 pufuri de 3 ori pe zi. Se recomanda a nu se consuma lichide sau mancare timp de 20-30 de minute dupa administrarea produsului. Contraindicatii: intoleranta la propolis sau la oricare dintre celelalte componentele ale produsului.

Forma de prezentare:

20 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.