Dieta si nutritie

Ceai de galbenele, 50g, Dacia Plant

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ceai de galbenele, 50g, Dacia Plant

17537298

Ceaiul de galbenele este recomandat pentru mentinerea sanatatii stomacului, colecistului, tractului intestinal si a cailor biliare. Reduce disconfortul care apare la nivelul venelor hemoroidale, mucoasei anale si vaginale, mentine sanatatea la nivelul pielii, prin favorizarea regenerarii acesteia.

Beneficii:

 • Reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului intestinal si al cailor biliare;
 • Protejarea mucoasei gastrice si duodenale;
 • Sustinerea secretiei si a eliminarii bilei.
 • Mentinerea sanatatii si reducerea disconfortului care apare la nivelul: pielii, prin favorizarea regenerarii acesteia; venelor hemoroidale, mucoasei anale si vaginale; cavitatii bucale si al faringelui.

Ingrediente: galbenele (Calendula officinalis) - flori.

Mod de utilizare: in cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

 • Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita de pulbere de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
 • Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
 • Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
 • Pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii se fac spalaturi sau badijonari locale cu maceratul sau infuzia de planta;
 • Pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale si mucoasei anale se fac spalaturi locale sau bai de sezut de 3-4 ori pe zi cu infuzia sau cu maceratul de planta,
 • Pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul mucoasei vaginale se fac spalaturi locale zilnice cu infuzia sau cu maceratul obtinute din planta,
 • Pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul cavitatii bucale si faringelui se fac spalaturi bucale sau gargara cu macerat sau cu infuzie de planta.

Contraindicatii: intoleranta la galbenele.

Mod de prezentare: o cutie cu 50g de ceai.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.06.2022