Suplimente alimentare

Arginina, 60 comprimate, Dacia Plant

34,99 Lei

Pret / BUC: 34,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Arginina, 60 comprimate, Dacia Plant

7517243

Sustine functiile ficatului si ale inimii. Arginina este un aminoacid care face parte din grupul substantelor ortomoleculare, recomandat pentru  sustinerea functiilor hepatice si cardiovasculare. Contribuie la regenerarea ficatului si sustinerea functiilor hepatice, normalizarea nivelurilor crescute de amoniac, mentinerea tonusului vascular, prin normalizarea sintezei de oxid nitric,  stimularea sensibilitatii receptorilor la insulina endogena si toleranta fata de glucoza. Ajuta la mentinerea sanatatii ochilor si aparatului cardiovascular, mentinerea glicemiei in limite normale, mentinerea capacitatii de erectie in parametrii optimi. Favorizarea spermatogenezei prin imbunatatirea numarului si motilitatii spermatozoizilor. Contribuie la asigurarea unei fertilitati optime atat la barbati, cat si la femei, la imbunatatirea performantelor sportive si mentinerea sanatatii copiilor, in perioada de crestere.

Ingrediente:

monoclorhidrat de L-arginina - 1000 mg

Mod de administrare: 

Adulti: cate 2 comprimate de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Tineri intre 14 si 17 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Comprimatele se inghit cu apa. in caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.Se recomanda administrarea produsului in cure prelungite (4-6 saptamani), dupa care se face o pauza (4-6 saptamani), iar apoi administrarea se poate relua.

Contraindicatii:Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 01.11.2021