Calciu cu Vitamina D3, 30 tablete, Cosmopharm

Suplimente alimentare

In stoc
11,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7521510

Calciu cu Vitamina D3 este o formula ideala care asigura absorbtia optima, cu efecte terapeutice garantate. Calciul este un element esential in formarea si mentinerea functionalitatii sistemelor osteoarticular, muscular, cardiovascular si nervos. Vitamina D3 intervine in homeostazia sangelui, creste permeabilitatea membranei celulare, mareste gradul de absorbtie al calciului, asigura mineralizarea tesutului osteoid al cartilajelor si contribuie la starea de sanatate a sistemului osos. Are, de asemenea, importanta in buna functionare a tiroidei, paratiroidei si hipofizei.

Proprietati:

- Contribuie la formarea oaselor si la mentinerea acestora intr-o stare buna, de-a lungul vietii.

- Mentine echilibrul mineral al organismului odata cu intrarea la menopauza, ajuta la recuperarea sistemului osos si a celui muscular dupa perioade de imobilizare.

- Este esential in starea de sanatate optima a dintilor si in prevenirea cariilor dentare, are rol important in procesul de coagulare al sangelui si in permeabilitatea celulara.

- Asigura mentinerea unui ritm cardiac optim, are rol important in procesul de coagulare al sangelui si in permeabilitatea celulara.

- Calciu+Vitamina D3 este eficient in functionarea normala a enzimelor digestive, in sinteza proteinelor si eliminarea reziduurilor acide.

- Sustine starea de sanatate optima in perioada curelor de slabire sau dietelor alimentare, ajuta la mentinerea echilibrului electrolitic al organismului.

- Contribuie la intarirea imunitatii. Apara organismul expus mediului poluat.

- Consumul de Calciu+Vitamina D3 reduce amploarea reactiilor alergice.

- Asigura un metabolism energetic optim, sustine efortul intelectual si reduce starea de extenuare sau oboseala cronica, ajuta la mentinerea sanatatii mentale.

- Contribuie la sanatatea pielii sensibile, predispusa afectiunilor dermatologice, ajuta la prevenirea caderii parului si la fortificarea firului fragilintareste unghiile si previne deformarea acestora.

- Este indicat in caz de afectiuni ale sistemului osos si muscular (rahitism, osteoporoza, osteomalacie, osteoporoza senila, decalcifiere, scaderea densitatii osoase, fracturi), furnicaturi, senzatie de amorteala a membrelor, afectiuni ale pielii, parului sau unghiilor (dermatite, acnee, infectii, par fragil, deformarea unghiilor, caderea sau fragilizarea parului), insomnii, hipocalcemie, irascibilitate, senzatie de lipsa de aer asociata medicatiei hipercolesteroleminata.

Mod de administrare:

- Adulti: 1-3 tablete pe zi.

- Copii peste 5 ani: 1 tableta pe zi

Ingrediente active: Calciu din cochilii de stridii 500mg, Vitamina D3 125UI.

Avertizari: Cereti acordul medicului in administrarea suplimentului alimentar Calciu + Vitamina D3, in cazul in care: sunteti insarcinata sau alaptati, suferiti de afectiuni ale rinichilor, ati avut sau aveti calculi renali (pietre la rinichi), suferiti de cancer, aveti un nivel crescut de calciu in sange, aveti probleme de circulatie sau afectiuni ale glandelor paratiroide.

Forma de prezentare: 30 tablete

Data ultimei actualizari 16.05.2021