Probiotic Complex, 30 capsule vegetale, Cosmopharm

Suplimente alimentare

In stoc

28.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Reface flora intestinala si regleaza tranzitul. Creste imunitatea organismului. Opreste dezvoltarea bacteriilor nocive.Contribuie la:Probioticele sunt „bacterii prietenoase” care alcatuiesc flora intestinala sanatoasa si echilibrata. Tehnologia de microincapsulare (ProbioCap® - patent exclusiv) si dozele celor 5 tulpini asigura supravietuirea probioticelor pana in intestin, pentru eficienta maxima.

Probioticele ajuta la  refacerea florei normale afectata de antibiotice, la functionarea normala a tranzitului intestinal, la reducerea unor manifestari neplacute precum balonari, arsuri stomacale, disconfort abdominal.Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la inlaturarea mirosului neplacut al gurii.

Ingrediente per capsula: 

Bifidobacterium Longum: 400 milioane ufc
Lactobacillus Rhamnosus: 400 milioane ufc
Lactobacilus Acidophilus: 1.200 milioane ufc

Alte componente: Capsula (celuloza), celuloza microcristalina (agent de incarcare), dioxid de siliciu si stearat de magneziu (antiaglomeranti).

Mod de administrare:Adulti, o capsula zilnic inainte de masa; pentru copii continutul unei capsule poate fi amestecat cu lapte, ceai sau apa, o data pe zi. Se poate asocia cu antibioticele cu doua ore inainte de prima doza de antibiotice.

Precautii:Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Forma de prezentare:30 capsule