Calmo Depresin, 30 capsule, Cosmopharm

Suplimente alimentare

In stoc

23.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Calmo Depresin este o combinatie naturala de biosubstante ce actioneaza asupra sistemului nervos cu efect calmant, relaxant si revigorant fara a crea dependenta si fara a manifesta efectele secundare ale medicatiei specifice. Un supliment alimentar valoros care contribuie la atingerea si mentinerea unei stari mentale bune. Ajuta in mod natural la reglarea somnului si are efect anti-depresiv. Acest produs este recomandat de SNPCAR – Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania.

Efecte si beneficii: Calm si stare de bine; Fara depresii; Fara insomnia; Antidepresiv; Are un efect calmant natural, determina buna dispozitie si stare de bine; Este un adjuvat eficient in tratarea depresiilor; contribuie la buna functionare a sistemului nervos; Actioneaza ca tonic si revigorant cerebral; Regleaza metabolismul serotoninei si dopaminei; Ajuta la mentinerea unui echilibru emotional optim; Combate insomniile si ajuta la inducerea unui somn odihnitor si linistit; Combate starile de stres, oboseala si epuizare; Reduce manifestarile in afectiuni neuro-degenerative; Sustine functiile neurologice; Determina cresterea puterii de concentrare, capacitatii intelectuale si de memorare; Mareste capacitatea organismului de a se adapta conditiilor de stres.

Calmo Depresin este indicat in: depresie, anxietate, stres, iritabilitate, surmenaj intelectual, astenie, oboseala cronica; insomnii si instabilitate emotionala.

Administrare: Adulti: 1 capsula/zi, la nevoie. Consumati 1-2 litri de apa/zi.

Ingrediente active/capsula: Magneziu - 100 mg, L-teanina - 50 mg, Extract de Valeriana - 30 mg, Extract de Floarea pasiunii - 25 mg, Extract de Sunatoare - 25 mg, Roinita (pulbere) - 25 mg, Musetel (pulbere) - 25 mg, Vitamina B3 - 20 mg, Salvie (pulbere) - 10 mg.

Forma de prezentare:  30 capsule